Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy

buffalo-usb-muisti-kilpailu

Saimme Buffalolta vähän tuotteita, jotka aiomme jakaa seuraavien viikkojen aikana tämän sivuston lukijoille tai tarkemmin sanottuna kommentoijille. Palkinnoiksi olemme saaneet muistitikkuja sekä ihan mukavan kokoisen pienen ja nopean ulkoisen USB-kovalevyn.

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista. Sinun täytyy vain kommentoida blogissa ja olet mukana. Jokaisen viikon paras kommentoija saa itselleen gigasen muistitikun. Laitoin sivupalkkiin näkyviin Top kommentoijat kohdan, joka nollaantuu viikon alussa. Se kenen nimimerkillä on eniten kommentteja viikon lopussa saa itselleen yhden gigatavun kokoisen Buffalon USB-muistitikun postilla kotiinsa. Tikkuja jaetaan vain yksi per henkilö, joten kerran tikun voittanut ei voi seuraavilla viikoilla enää saada muistitikkua itselleen. Tikkuja on jaossa kuusi kappaletta, joten tämä kilpailu kestää kuusi viikkoa alkaen 20.4.2009 maanantaista ja päättyy toukokuun lopussa 31.5.2009. Jos viikon lopussa kommentteja on saman verran useammalla osallistujalla, arvotaan palkinto eniten kommentteja jättäneiden kesken.

Näiden kuuden viikon aikana kaikkien kommentoijien kesken arvotaan pääpalkintona Buffalon 120 Gt USB-kovalevy. Ulkoinen kovalevy on 2,5 tuuman mallia, joten se ottaa virtansa USB-liitännästä. Tässä Buffalon USB-kovalevyssä on myös TurboUSB-ominaisuus, jolla kovalevyn siirtonopeus on nopeampi kuin perinteisten kovalevyjen. Sitä voi käyttää USB 1.0 ja USB 2.0 porteissa ja se on PC ja Mac yhteensopiva. Ominaisuuksiin kuuluu myös vähän parempi iskunkestävyys ja Memeo varmistusohjelmisto. Tähän arvontaan osallistuaksesi sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin kommentoida tässä blogissa johonkin artikkeliin aikavälillä 20.4.2009 – 31.5.2009.

Kun kilpailuun ja arvontaan osallistuminen on näin helppoa, niin toivomme, että kommentit olisivat edes yhden lauseen mittaisia ja jotenkin itse kommentoitavaan juttuun liittyviä. Kaikki eka, toka, lol ja muut onelinerit ovat kyllä tervetulleita, mutta niiden lisäksi olisi suotavaa nähdä edes muutama muu sana mielipiteen muodossa. Kun katsoo kommenttien määrää tässä blogissa viime kuukausien aikana, muistitikun voittaminen näyttäisi olevan aika helppoa ja arvonnassakin prosentit eivät ole kovinkaan huonot itse pääpalkintoon. Nimimerkin takana kannattaa käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta, koska voittajiiin otetaan yhteyttä kommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen. Joten eikun kommentoimaan heti huomisesta maanantaista lähtien ;).

Disclaimer. Tämän sivuston tekijät eivät voi osallistua arvontaan (sorry Erik) ja mahdollisista muutoksista kilpailuun ilmoitetaan tällä sivulla. Kaikki kommentit tarkistetaan ja ylläpito voi poistaa asiattomat kommentit ilman erillistä ilmoitusta. Kilpailuun jätettyjä sähköpostiosoitteita ei koskaan julkaista tällä sivulla tai väärinkäytetä millään muulla tavalla.

Linkit

arvontasivut.com

326 thoughts on “Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy”

  1. Hyvä kun kilpailu on johdattanut minut tälläiselle sivulle, meinaan että hyviä arvosteluita

  2. Muuten, niin muo häiritsee yks juttu ja toivottavasti ylläpito vastaa:

    ”Laitoin sivupalkkiin näkyviin Top kommentoijat kohdan, joka nollaantuu viikon alussa. Se kenen nimimerkillä on eniten kommentteja viikon lopussa saa itselleen yhden gigatavun kokoisen Buffalon USB-muistitikun postilla kotiinsa.”

    Niin toi Top-lista kommenteistä nousee vaikka kommentoiskin toisessa blogissa, eikä tässä.

    Vaikka eks täs kilpailus kommentoida vain tässä blogissa?

    Ylläpidolle

  3. No voi morjens, luinkohan mä nyt ton kirjotuksen oikein vai en. Missä tuolla luki, että eniten kommentoinut voittaa? Joo, kirjotan mieluummin yhden hyvän ku tuhat turhaa.

    Jees, täällä lepää pöydällä 500Gb Buffalo linkstation, takintaskussa on 160Gb Buffalo Ministation, mutta muistitikku on joku äängston ja pitäis päivittää. Toi 160Gb Ministation kait toimii turbo-usb:nä jos laittaa sen lisäpiuhan kiinni, joka ottaa virtaa usb-portista. Ei oo kyllä tarvinnu vielä käyttää lisäpiuhaa, nopeus on oikeesti riittävän hyvä ilmankin, ammattitarpeisiinkin vaikka mainostoimistokäytössä.

    Kannettavista tallennusmedioista noi kannettavat kovalevyt kuten Ministation on parasta mitä markkinoilla on viime vuosina tapahtunut. Vaikka noi on oikeesti tosi halpojakin niin niiden ostamista lykkää turhan pitkään. Sitten kun tollasen on kerran ostanut niin huomaa, että se kuuluu sellasiin perustyökaluihin, jotka on aivan välttämättä löydyttävä arsenaalista.

  4. Moro Janne!

    Tässä lauseessa olen yrittänyt sanoa sitä, että se saa tikun kenellä on eniten kommentteja viikon ajalta.

    “Se kenen nimimerkillä on eniten kommentteja viikon lopussa saa itselleen yhden gigatavun kokoisen Buffalon USB-muistitikun postilla kotiinsa”

  5. Jyri, on mulla toinenkin stradegia, mutta kyllä mä käytän tätäkin :D, eihän se ole kielettyä ;D

  6. Pingback: Kommentointikilpailu jatkuu täällä | tekniikanihmelapsi.com

  7. Hyvät palkinnot…noissa kovalevyjen kestävyyksissä on kovesti eroja..mitkähän lienevät parhaimmat? Mielenkkintoisia nämä kilpailut, joissa tulisi kommentoida..kirjoitellaan vaan….

  8. Tuolle kovalevylle olisi varmaankin pian käyttöä, nykyinen pitää välillä jo aika pelottavaa rahinaa ja paukkuu. Tosin kai tuollaisen tikunkin voisi lohdutuspalkinnoksi ottaa 🙂

  9. Pingback: Ensimmäisen viikon kilpailun voittajat | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *