Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy

buffalo-usb-muisti-kilpailu

Saimme Buffalolta vähän tuotteita, jotka aiomme jakaa seuraavien viikkojen aikana tämän sivuston lukijoille tai tarkemmin sanottuna kommentoijille. Palkinnoiksi olemme saaneet muistitikkuja sekä ihan mukavan kokoisen pienen ja nopean ulkoisen USB-kovalevyn.

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista. Sinun täytyy vain kommentoida blogissa ja olet mukana. Jokaisen viikon paras kommentoija saa itselleen gigasen muistitikun. Laitoin sivupalkkiin näkyviin Top kommentoijat kohdan, joka nollaantuu viikon alussa. Se kenen nimimerkillä on eniten kommentteja viikon lopussa saa itselleen yhden gigatavun kokoisen Buffalon USB-muistitikun postilla kotiinsa. Tikkuja jaetaan vain yksi per henkilö, joten kerran tikun voittanut ei voi seuraavilla viikoilla enää saada muistitikkua itselleen. Tikkuja on jaossa kuusi kappaletta, joten tämä kilpailu kestää kuusi viikkoa alkaen 20.4.2009 maanantaista ja päättyy toukokuun lopussa 31.5.2009. Jos viikon lopussa kommentteja on saman verran useammalla osallistujalla, arvotaan palkinto eniten kommentteja jättäneiden kesken.

Näiden kuuden viikon aikana kaikkien kommentoijien kesken arvotaan pääpalkintona Buffalon 120 Gt USB-kovalevy. Ulkoinen kovalevy on 2,5 tuuman mallia, joten se ottaa virtansa USB-liitännästä. Tässä Buffalon USB-kovalevyssä on myös TurboUSB-ominaisuus, jolla kovalevyn siirtonopeus on nopeampi kuin perinteisten kovalevyjen. Sitä voi käyttää USB 1.0 ja USB 2.0 porteissa ja se on PC ja Mac yhteensopiva. Ominaisuuksiin kuuluu myös vähän parempi iskunkestävyys ja Memeo varmistusohjelmisto. Tähän arvontaan osallistuaksesi sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin kommentoida tässä blogissa johonkin artikkeliin aikavälillä 20.4.2009 – 31.5.2009.

Kun kilpailuun ja arvontaan osallistuminen on näin helppoa, niin toivomme, että kommentit olisivat edes yhden lauseen mittaisia ja jotenkin itse kommentoitavaan juttuun liittyviä. Kaikki eka, toka, lol ja muut onelinerit ovat kyllä tervetulleita, mutta niiden lisäksi olisi suotavaa nähdä edes muutama muu sana mielipiteen muodossa. Kun katsoo kommenttien määrää tässä blogissa viime kuukausien aikana, muistitikun voittaminen näyttäisi olevan aika helppoa ja arvonnassakin prosentit eivät ole kovinkaan huonot itse pääpalkintoon. Nimimerkin takana kannattaa käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta, koska voittajiiin otetaan yhteyttä kommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen. Joten eikun kommentoimaan heti huomisesta maanantaista lähtien ;).

Disclaimer. Tämän sivuston tekijät eivät voi osallistua arvontaan (sorry Erik) ja mahdollisista muutoksista kilpailuun ilmoitetaan tällä sivulla. Kaikki kommentit tarkistetaan ja ylläpito voi poistaa asiattomat kommentit ilman erillistä ilmoitusta. Kilpailuun jätettyjä sähköpostiosoitteita ei koskaan julkaista tällä sivulla tai väärinkäytetä millään muulla tavalla.

Linkit

arvontasivut.com

326 thoughts on “Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy”

 1. Muistitikulle olis tosiaan käyttöä. Kiva että selostus tuotteista oli hyvää, näin ummikkokin jotain niistä tajuaa!!!

 2. Toiselle kovalevylle olisi käyttöä varmuuskopiona nykyiselle. Nykyisen sain kun takuussa tilalle saamani kovalevy hajosi:S ei kovin kestäviä siis…

 3. Aurinko paistaa ja vettä sattaa, taitaa tulla kesä.
  Nykyisessä kovalevyssäni taitaa olla västäräkin pesä.

 4. catarina heinonen

  Hauska piristys tämä kilpailu, innostaa katsomaan mitä sivut sisältävät! Palkinto on aika nappi valinta , kaikki tarvitsevat sitä…

 5. Ulkonen kovo olisi kyllä todella tarpeellinen. Tilaa ei ole koneessa juurikaan vapaana.

 6. Jes! Voisin kotiuttaa sen kovalevyn, tietokone huutaa käynnistettäessä niin ku olis pohja putoamassa pois, täytyy laittaa tiedostoja turvaan sen päivän varalta kun se sanoo itsensä kokonaan irti.

 7. Oikein mukava blogi, täältä löytyy paljon tarpeellista tietoa. Tuote-esittelyt ovat erittäin kiinnostavia ja hyvin tehtyjä.

 8. Joo, on se kumma ettei koskaan voi olla liikaa tilaa koneella. Minne se nyt menee? Itelläni oli pitkän aikaa vanha kannettava jossa oli 11Gt kovalevy ja sillä pärjättiin. Nyt tuntuu, että terakin on liian vähän.

 9. Tarkoitan paremmilla palkinnoilla sitä että kiintolevy tänä päivänä ei voi olla enää 120g vaan tera ja muistitikku huonoimmillaan 2G mut perus olis 4 tai isompi

 10. vaikka toki kommetit on ihan puuta heinää ja yksi sana tässä toinen seuraavassa kommentissa

 11. USB-tikut on kyllä tosi käteviä, mutta kauanko ne kestää? Itse en ole saanut yhtään rikki, mutta pari kaveria on omansa saanut käräytettyä..

 12. Kylläpä kuulostaa hyvältä tämä Buffalon 120 Gt USB-kovalevy. Isälläni on ulkoinen kovalevy, mihin tallennamme aina kuvia, jotta ne eivät sitten ihan yks kaks hukkuisi jos kone sattuu menemään rikki. Mutta tämä kuulostaa vielä paremmalta ja olisi todella hyvän kokoinenkin.

 13. Toihan ois ihan kiva. Heittäis tohon Linuxin ni vois aina käyttää “omaa” konetta muuallaki kui kotona 😀

 14. Tässä taas yksi tylsä kommentti lisää..
  Kiva kilpailu tarpeellisine palkintoineen.
  – Onnea Minulle –

 15. Janne Lesonen

  kätevä tapa promota omia tuotteita ja varsinkin omaa tuotemerkkiään noitten palkintojen jako, voisivat muutkin valmistajat ottaa mallia buffalosta :D. Samalla myös sellaiset sivustot jotka kilpailuja järjestävät, ja joilla (esmes itse) en ole aiemmin käynyt, saavat uusia vierailijoita joista ehkä osa siirtyy vakiokäyttäjiksi jos huomaavat kilpailujen lisäksi jotain muuta hyldyllistä sivustoilla. HIENOA!

 16. Buffalon WLAN-purkki on tähän mennessä osoittautunut luotettavaksi, joten hyvinkin voisin havitella myös Buffalon kovalevyä digikuviani varten…

 17. USB-kovolle olisikin käyttöä. Läppärissä on sen verran pieni kovalevy että hirvittää, varsinkin Nikonin digijärkkärillä näpsittyjen kuvien kanssa. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *