Guitar Hero: Metallica – Ensisoitot – GH: Metallica arvostelu

konsolit, pelit, PS3, Wii, Xbox 360 Lisää kommentti

guitar_hero_metallica

Activisionin suosittu Guitar Hero on saamassa lisää jatkoa ja seuraava kahdeksas julkaisu pelisarjassa on kovempaakin kovemman Metallican nimikkopainos, Guitar Hero: Metallica. GH: Metallica julkaistaan Suomessa näillä näkymin 22.5. eli reilun kuukauden päästä. Pelin jenkkiversio kuitenkin julkaistiin jo tämän kuun alussa, joten Suomessa kitarasankrarit saavat odotella peliä vajaan kahden kuukauden ajan. Kovimmat fanit tietenkin huomasivat jenkkien julkaisuaikataulut ja tilasivat USA-version netistä, jolloin peliä pääsee pelaamaan kuukautta aiemmin.

Näinhän minäkin siis tein ja nyt peliä on tyypitetty jo jonkin verran. Peli ei alkuun tunnu aivan yhtä vaikealta kuin esimerkiksi Guitar Hero 3, mutta on kuitenkin reilusti vaikeamman oloinen kuin esimerkiksi GH: Metallican edeltäjä Guitar Hero: World Tour. Metallicaan on kuitenkin ilmeisesti lisätty uusi expert+ vaikeustaso jolla edellisien osien parhaimmat himopelaajat löytävät varmasti lisää haasteita.

guitar-hero-metallica-lars-ulrich-and-james-hetfield-620x

GH: Metallica on oikeastaan lisälevy edeltäjäänsä World Touriin ja sisältää siis bändisoitteluakin. Mukana on siis tuki Guitar Hero 4 World Tour pelissä julkaistuille tummuille ja mikrofonilla pääsee myös laulamaan Metallican ja muiden artistien kappaleita. Bänditasolla uutta on mahdollisuus tuplabasarien käyttämiseen rummuissa, jolloin esimerkiksi Battery pääsee täysiin oikeuksiinsa. Lisälevymäisyyttä kuvastaa vielä aiempia osia köykäisempi uramoodi, jossa ei ole varsinaisia keikkoja vaan ainoastaan tietyssä järjestyksessä avattavia biisejä eri konserttilavoilla. Tärkeimmässä osassa uramoodissa on tällä kertaa tähtien keärys biisejä soittamalla, jolloin esimerkiksi 12 tähteä kerättyään aukeaa seuraava keikkamahdollisuus. Loppujen lopuksi kerätään reilut 270 tähteä kaikista biiseistä. Jos esimerkiksi sattuisi aloittamaan expert-vaikeustasolla voi täysien pisteiden kerääminen muodostua haastavaksi. Uramoodissa voi myös vanhaan tapaa varustaa soittajaansa uusilla soittimilla ja asusteilla.

Biisejä GH: Metallica sisältää vain vähän reilu 40, kun edeltäjässä oli reilu 70. Peli kuitenkin maksaa täyden pelin verran. Hintaa voi hieman oikeuttaa Metallican taltioimilla aidoilla elehtimisillään ja aidolla Metallica-hengellä! Pelissä on Metallican biisien lisäksi mukana joitain vierailevia tähtiä kuten Mötorheadin Lemmy ja muita metallisteja.

metallica_date

Aikaisempiin osiin verrattuna peli tuntuu mielestäni jotenkin laadukkaammalta, jos nyt ei yleisöä ota huomioon. Biisien nuotitukset tuntuvat aikaisempaa paremmilta ja tarkemmilta. Nuoteissa on muutenkin hieman aikaisemmista osista eriäviä kikkoja ja paljon esimerkiksi eriaikaan alkavia sointuja.

Itsellä on tällä hetkellä Hardilla noin 50% tähdistä saalistettuna, joten soitettavaa vielä riittää. On siinä Metallicassa kyllä jotain!

guitar-hero-metallica-150
Tilaa Guitar Hero Metallica PS2, PS3, Xbox 360 tai Wii konsolille!

Guitar Hero Metallica traileri HD video

Alla näet Guitar Hero Metallican virallisen esittelyvideon HD-laadulla. Onneksi YouTuben kautta voi nykyään lisätä suoraan HD-videoita embed-koodiin, ettei tarvitse käyttää mitään kikka kolmosia paremman laadun saamiseksi. Kannattaa laittaa nupit kaakkoon tätä videota katsellessa.

Guitar Hero Metallica biisilista, kappaleet ja muut esiintyjät

Tässä on Guitar Hero Metallican biisilista ja kaikki esiintyjät sekä heidän kappaleet. Näiden kappaleiden lisäksi Playstation 3 ja Xbox 360 omistajat voivat ostaa ja ladata Metallican uusimman levyn Death Magnetic levyn biisit Playstation NetWorkista ja Xbox Livestä. Nämä biisit voi myös tuoda Guitar Hero Metallicaan, jos ne on aikaisemmin jo ladattu Guitarh Hero World Tour tai Guitar Hero Legends Of Rock -peleihin. Jos listasta puuttuu  joku Guitar Hero Metallican biisi tai peliin tulee lisää ladattavia kappaleita, niin voit ilmoittaa siitä kommenteissa tai laittaa palautetta palaute-sivun kautta.
Esittäjä Kappale
Metallica All Nightmare Long
Metallica Battery
Metallica Broken, Beat & Scarred[A]
Metallica Creeping Death
Metallica Cyanide[A]
Metallica Disposable Heroes
Metallica Dyers Eve
Metallica Enter Sandman
Metallica Fade to Black
Metallica Fight Fire with Fire
Metallica For Whom the Bell Tolls
Metallica Frantic
Metallica Fuel
Metallica Hit the Lights
Metallica King Nothing
Metallica Master of Puppets
Metallica Memory Remains The Memory Remains
Metallica Mercyful Fate (Medley)
Metallica My Apocalypse[A]
Metallica No Leaf Clover (Live)
Metallica Nothing Else Matters
Metallica One
Metallica Orion
Metallica Sad but True[B]
Metallica Seek & Destroy[B]
Metallica Shortest Straw The Shortest Straw
Metallica Thing That Should Not Be The Thing That Should Not Be
Metallica Unforgiven The Unforgiven
Metallica Welcome Home (Sanitarium)
Metallica Wherever I May Roam
Metallica Whiplash
Alice in Chains No Excuses[B]
Bob Seger and the Silver Bullet Band Turn the Page (Live)
Corrosion of Conformity Albatross
Diamond Head Am I Evil?
Foo Fighters Stacked Actors
Judas Priest Hell Bent for Leather
Kyuss Demon Cleaner
Lynyrd Skynyrd Tuesday’s Gone
Machine Head Beautiful Mourning
Mastodon Blood and Thunder
Mercyful Fate Evil[C]
Michael Schenker Group Armed and Ready
Motörhead Ace of Spades[C]
Queen Stone Cold Crazy[B]
Samhain Mother of Mercy
Slayer War Ensemble
Social Distortion Mommy’s Little Monster (Live)
Suicidal Tendencies War Inside My Head
Sword The Sword Black River The Black River
System of a Down Toxicity
Thin Lizzy Boys Are Back In Town The Boys Are Back in Town

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.80 out of 5)
Loading...

24 Kommenttia artikkeliin “Guitar Hero: Metallica – Ensisoitot – GH: Metallica arvostelu”

 1. Jyri Väätäinen Says:

  Kattava arvostelu, kiitos.

 2. Suomen myydyimmät pelit vkot 15-16 | tekniikanihmelapsi.com Says:

  […] ovat hyvin ryhmittäneet tätä listaa jo pidemmän aikaa. Sitten kun SingStar SuomiPop ja Guitar Hero Metallica julkaistaan myös täällä Suomessa, niin uskoisin noiden tulevien hitti-bile-pelien valloittavan […]

 3. Dat Hoang Says:

  resoluutio näyttää olevan korkeaa tasoa.

 4. Dat Hoang Says:

  Hyvä arvostelu, hyvä peli, kiitos.

 5. Dat Hoang Says:

  Lieneekö metallica maksanut että nää mainostais sitä

 6. Dat Hoang Says:

  Näissä guitar heroissa on aina jotain rock ja jotain painavaa musaa… Milloin alkaa tulla poppia tai klassista?

 7. Jyri Väätäinen Says:

  Mati-yönä. 🙂

 8. Dat Hoang Says:

  en tajuu metallia

 9. Dat Hoang Says:

  se onkin ainoa joka on mun mielest outo musa tyyli

 10. Dat Hoang Says:

  iva artikkeli

 11. Jyri Väätäinen Says:

  Metallimusiikki on hyvää.

 12. Dat Hoang Says:

  rock on parempaa

 13. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

 14. Dat Hoang Says:

  aina eri tilanteissa eri musat on hyviä

 15. Dat Hoang Says:

  jso olis joku tietokone jaettavana niin väki kirjoittaa aika paljo

 16. Dat Hoang Says:

  ja on myös guitar herokin, kiitoksia upeasta artikkelistä viel kerran

 17. Investori Says:

  Ihan jees arvostelu

 18. Investori Says:

  en ymmärrä itse hevin päälle

 19. Investori Says:

  Mutta kaikki tälläiset viritykset kiinnostaa

 20. metal Says:

  Mä saan ton joululahjaksi. Varmasti on kova

 21. markus Says:

  hyvä peli jeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

 22. GH EXPERT Says:

  Mä oon jo vetäny master of puppetsin jo läpi expertillä tasan 90%!!! mun enkka samoi all nightmare long expertil myös 90%!!! mun enkka myös pääsen läpi melkein minkä bissin vaa ps. OON ?METALLICA? FANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 23. GH EXPERT Says:

  USKOKAA VAA

 24. GH EXPERT Says:

  mä sain tän pelin jouluna tosi kova peli raju peli cool!!!!!

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja