Hifimaailma 1-2009

HIFI, kotiteatteri, muut Lisää kommentti

hifimaailma-1-2009-004

Viime kuukausina tämä blogi ei ole ehkä päivittynyt ihan niin usein kuin olisin itse halunnut sen päivittyvän. Nelihenkisen perheen kanssa kiirettä riittää iltapäivisin ja viikonloppuisin. Varsinkin, kun lapset ovat vielä kotona päivisin ja töitä pitää tehdä myös iltaisin, jotta saa kinkkua leivän päälle. Jotenkin siinä sivussa olen tätä blogia kuitenkin pyörittänyt nyt jo yli vuoden päivät ja saanut yhden vakituisen avustajankin värvättyä mukaan kirjoittamaan mielenkiintoisia uutisia ja artikkeleita tietokoneista ja kotiteattereista.

Kun kiire on painanut päälle, olen keskittynyt olennaiseen eli omien artikkelien työstämiseen ja jättänyt vähäpätöisemmät uutiset julkaisematta tässä blogissa. Haluaisin kyllä kirjoittaa omat näkemykseni kaikista mahdollisista uutisista, joita netissä tulee luettua päivittäin. Nyt tämän blogin kautta olen saanut loistavan tilaisuuden olla osallisena tämän maan mielenkiintoisinta lehteä. Omaan hifi-harrastukseen on jo pidempään kuulunut Suomessa alan ainoan erikoislehden tilaaminen ensin HIFI-lehden muodossa ja nyt Hifimaailmana, kun Sanoma lopetti yllättäen HIFI-lehden muutama vuosi takaperin.

Sain tarjouksen kirjoittaa artikkeleita avustavana toimittajana Suomen ainoaan oikeaan hifi-lehteen. Tarjouksen, jota en joutunut miettimään hetkeäkään. Mietin kyllä ensin, että miten ihmeessä itse voisin kirjoittaa siihen lehteen artikkeleita, josta itse opiskelen näitä asioita. Jotenkin kuitenkin sain ensimmäisen artikkelini läpi tähän arvostettuun lehteen ja voitte lukea sen tämän vuoden ensimmäisestä numerosta 1/2009, joka löytyy jo kauppojen lehtihyllyistä. Artikkelin kohteena on Harman Kardon AVR-355 AV-vahvistin ja sen läpikäyminen.

hifimaailma-1-2009-007

Lehtijuttujen lisäksi aion edelleen jatkaa tämän blogin ylläpitämistä ja kehittämistä. Täällä pääsen hyvin tuomaan esille monia mielenkiintoisia projekteja tietokoneista ja kotiteattereista. Lehtiartikkeleiden tekemisen kautta saan varmasti paljon lisäkokemusta kaikkeen alaan liittyvään ja uskon, että niistä on apua myös tämän blogin artikkeleiden kirjoittamisessa oman tietotaidon kehittyessä.

Kaikkea sitä voi bloggaamisen kautta päästä tekemään 😀

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...

13 Kommenttia artikkeliin “Hifimaailma 1-2009”

 1. borg Says:

  Onneksi olkoon! Harrastuksen kautta moni on kerännyt valtaisan määrän tietotaitoa. Kaikki mikä kiinnostaa menee kuin häkä hemoglobiiniin…

 2. Jyri Väätäinen Says:

  Onnittelut saavutuksesta! Tämä on mainio juttu, että jo lehteen pääsit kirjoittamaan…

 3. Ville Suvanto Says:

  Onnittelut omastakin puolesta. Kuten mainitsit, niin toivottavasti tämä blogi jatkaa päivittymistä jatkossakin, ettei tarvitse käydä turhaan tsekkaamassa blogin sisältötarjontaa 😉

 4. Jyri Väätäinen Says:

  Ville Suvanto:
  Ota syötteenlukija käyttöön ja tiedät koska suosikkiblogisi tai -sivustosi päivittyvät.

  http://google.com/reader/

 5. Ville Suvanto Says:

  Tulisi liian paljon syötteitä luettavaksi ja työn puolesta tulee kuitenkin selattua tietokonesivustoja läpi päivittäin, niin kyllä tämä siinä ohessa menee.

 6. Sami Laakkonen Says:

  Joo tämän blogin “päivityksiä” kannattaakin odotella aktiivisesti. Nytkin on työnalla mahdollisimman monta “päivitystä”, jotta ei tarvitse kirjoitella enää sisältöä tänne 😀

 7. Teemu Says:

  Onnea! Hienoa, että asiansa osaaville on hommia! 🙂

 8. Mika Latvala Says:

  Minusta olisi myös hienoa, että tämä blogi jatkaisi kauas loppuun asti! Osaatte kirjoittamisen, vaikka joitain virheitä on. Kirjoitatte mielenkiintoisesti.

 9. Dat Hoang Says:

  Hyvä lehti

 10. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

 11. Jyri Väätäinen Says:

  Oli varmaan kivaa kirjoittaa tuonne lehteen?

 12. Investori Says:

  Loistava artikkeli

 13. Investori Says:

  Loistavaa että pääsit lehteen kirjoitteleen

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja