The Dark Knight Blu-ray rikkomassa 2 miljoonaan kappaleen rajan

 

The Dark Knight, Yön Ritari on ollut vasta viikon kaupoissa ja on jo ehtinyt murjoa kaikki Blu-ray myyntiennätykset. Aiemmin ennätystä piti Iron Man, mutta rautaritarikaan ei mahda mitään kun lepakkomies on asialla. Yön Ritari on Blu-ray.com sivuston tietojen mukaan myynyt maailmanlaajuisesti jo 1.7 miljoonaa kappaletta, eikä kahden miljoonan rajapyykin rikkomiseen pitäisi mennä kauaa. Rahana maailmanlaajuisesti puhutaan yhdestä miljardista dollarista.

Blu-ray levy jää kuitenkin vielä reilusti jälkeen DVD-version myynnistä, kokonaisuudessaan Blu-ray versio on myynyt noin 13% elokuvan kokonais myynnistä. Yön Ritarin uumoillaan kokonaismyynniltään yltävän jopa kaikkien aikojen myydyimmäksi elokuvaksi. Myydyimpien DVD-elokuvien listan kärkeä pitää ilmeisesti tällä hetkellä Pixarin Nemoa Etsimässä (Finding Nemo) noin 40 miljoonan kappaleen myynnillä. Aika näyttää tuleeko Yön Ritari rikkomaan kaikki ennätykset, mutta ainakin alku on ollut lupaava.

Linkit

4 thoughts on “The Dark Knight Blu-ray rikkomassa 2 miljoonaan kappaleen rajan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *