Blu-ray ohitti DVD:n Japanissa

Blu-ray Lisää kommentti

Blu-ray logo

Blu-ray tallentimien myynti on ohittanut DVD-tallentimien myynnin Japanissa eli marraskuussa japanilaiset ostivat enemmän Blu-ray-levyille tallentavia soittimia kuin DVD-levylle tallentavia laitteita. Punaisen auringon maassa Blu-ray-tallentimien yleistyminen on myös tapahtunut nopeammin kuin DVD-tallentimien yleistyminen VHS-tallentimien ohitse.

Kysyntää tallentaville Blu-ray-soittimille on vauhdittanut taulutelevisioiden myynti ja se että Blu-ray-levylle voi tallentaa HDTV-lähetyksiä kuvalaadun huonontumatta, toisin kuin DVD-levylle. Jotenkin kaikki nämä uutiset tuntuvat niin kaukaisilta meille eurooppalaisille ja varsinkin suomalaisille, kun täällä ei ole vielä kovinkaan monta teräväpiirtokanavaa tarjolla saati sitten tallentavia Blu-ray-soittimia. Myös tallennettavien Blu-ray-levyjen hinnat ovat sen verran korkealla, että sekin vähentää haluja hankkia Blu-ray-tallentavaa asemaa.

Toisaalta itselläni ei ole vastaan tullut kovinkaan monta tallentavaa DVD-soitinta ja uskoisin, että tallentavat digiboksit ovat syrjäyttäneet ne täysin. Toivottavasti Suomeen saadaan sitten pikaisesti HDTV-lähetykset myös antenniverkkoon ja niitä varten innokkaimmille taulutelevision omistajille uudet teräväpiirtoiset ja tallentavat digiboksit.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...

12 Kommenttia artikkeliin “Blu-ray ohitti DVD:n Japanissa”

 1. Mika Latvala Says:

  Siis edelleen ihmettelen, Blu-ray-soittimet ovat hirveän hintaisia. Kuka ostaa niitä, kun hinta puolittuu varmasti pian?

 2. Jyri Väätäinen Says:

  Blu-ray-hullut ostaa. 🙂

 3. Mika Latvala Says:

  Melko rahakas saa olla…

 4. Jyri Väätäinen Says:

  Jollakin on rahaa vaikka muille jakaa…

 5. Mika Latvala Says:

  Jakakoot minulle sitä.

 6. Jyri Väätäinen Says:

  Pyydä. Bill Gatesilta esim.

 7. Mika Latvala Says:

  Bill Gatesilla on jo…

 8. Mika Latvala Says:

  Nimittäin Windows XP 😆

 9. Jyri Väätäinen Says:

  ja rahaa.

 10. Dat Hoang Says:

  Rikkaita ovat.

 11. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

 12. Dat Hoang Says:

  hyvä artikkeli

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja