Huhtikuun kotimaiset artikkelit

Taas on yksi kuukausi vierähtänyt nopeasti ja on aika katsoa edelliskuukauden artikkeli satoa kotimaisilla sivuilla. Artikkelit ovat järjestetty ilmestymispäivän mukaan siten että vanhin artikkeli on ylimpänä ja uusin alimpana. Sivustot listaan artikkeleiden määrän mukaan järjestykseen. Omat kirjoitukset ovat kuitenkin ylimpänä listassa.

Murossa on arvostelussa Creative ZEN, joka täälläkin on arvosteltu, ja sitä verrataan iPod nano -soittimeen. Mielenkiintoinen ja erittäin kattava artikkeli kyseisistä soittimista ja itsekin voisin iPodia vertailla ZENiin. Murossa valinta kallistui enemmän Creative ZENin puoleen. Mobiiliblogi.com:ssa tullut mukavasti artikkeleita puhelimista sekä oheistarvikkeista ja mato78.com:ssa ovat muistit päässeet testipenkkiin. Skenegroup.net:ssä näyttää olleen testissä Noctuan uusi tuuletin, joka oli esillä myös Digiexpo 2007 -messuilla Jimm’s PC-Storen osastolla.

tekniikanihmelapsi.com

muropaketti.com

mobiiliblogi.com

mato78.com

metku.net

skenegroup.net

1 thought on “Huhtikuun kotimaiset artikkelit”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *