Alienwarelta kaareva über-leveä pelinäyttö @ CES 2008

pelit, tietokoneet, video Lisää kommentti

Alienware kaareva dlp näyttö CES 2008

Alienware on esitellyt CES 2008 -messuilla mukavan leveää pelinäyttöä, jonka resoluutio on hulppeat 2880 x 900! DLP-taustaprojisiotelevision vasteaika on vain 0.02ms. Koko näyttö on tehty neljästä erillisestä paneelista ja prototyypissä näkyvät paneelien rajat pitäisi kadota tuotantoversioon mennessä. Hintaa ei ole vielä tiedossa ja saatavuus luvataan tämän vuoden toiselle puoliskolle.

Onneksi monet gadget-sivustot ovat messuilla käymässä ja tarjoavat meille videota ja kuvia näistä kaikista hauskoista hilavitkuttimista. Parhaimman laatuinen video on nähtävillä Gizmodon sivulla kuvien kera ja alla on Engadget.com:n huonompiresoluutioinen YouTube-video.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

2 Kommenttia artikkeliin “Alienwarelta kaareva über-leveä pelinäyttö @ CES 2008”

  1. Jyri Väätäinen Says:

    Tyylikäs kuin mikä.

  2. Dat Hoang Says:

    On kyl ihan turha laite

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja