Gears of War 2 Xbox 360 paketti tulee myyntiin

konsolit, pelit, Xbox 360 Lisää kommentti

Gears of War 2 Xbox 360

Xbox 360:n hittipeli Gears of Warin jatko-osa on tulossa ensi viikolla myyntiin. Microsoft julkaisee samalla myös valmiin 60 Gt:n kovalevyllä varustetun Xbox 360 paketin, jossa tulee mukana Gears Of War 2. Hintaa tuolle bundle paketille tulee 279 euroa eli käytännössä peli tulee kaupanpäälle.

Ensi viikon perjantaina julkaistavasta Gears of War 2:sta tulee saataville kaksi erillistä myyntipakkausta. Peruspaketin lisäksi myyntiin tulee Limited Collectors Edition, joka on pakattu metalliseen koteloon ja sen sisällä on bonus-DVD sekä kirja “Beneath the Surface: An Inside Look at Gears of War 2”. Paketista löytyy myös kuvat Domista ja Mariasta sekä LIVE-koodi, jonka avulla saa kultaisen Lanser-kiväärin GoW 2:n moninpeliin käytettäväksi.

Ensimmäiset GoW2-pelipaketit voi käydä hakemassa Vantaan Tikkurilan VPD-pelikaupasta, jossa järjestetään yömyyntisessiot torstain ja perjantain välisenä yönä. Ensimmäisille ostajille on luvassa myös GoW2-aiheista materiaalia. Ties vaikka itsekin lähtisin haistelemaan tunnelmaa Tikkurilan yöhön, kun se sijaitsee tuossa lähellä. Pelimyynnissä on mukana myös Gamereactor-lehti, joka on järjestänyt myös VIP-kilpailun, jossa voittajat pääsevät pelaamaan peliä etukäteen tuossa tilaisuudessa.

Gears of War 2 jälleenmyyntihinta on 74,90 ja Limited Edition vain viitosen enmmän eli 79,90 euroa. Itse hankkisin ehdottomasti tuon paremman luokan paketin, kun tuo hintaero on noin pieni ja mukana kaikenlaista kivaa tavaraa, jolla voi fiilistellä yhtä tämän vuoden odotetuinta FPS-peliä. Vielä täytyisi jaksaa reilu viikko odotella, ennen kuin saa taas moottorisahaa käynnistellä. Sitä ennen voit käydä testaamassa tätä tulevaa peliä tämän viikon perjantaina alkavilla Digiexpo 2008 messuilla, jossa on erillinen K-18 peliosasto Gears of War 2:lle.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

7 Kommenttia artikkeliin “Gears of War 2 Xbox 360 paketti tulee myyntiin”

 1. Mika Latvala Says:

  Paketti olisi täydellinen, jos siinä olisi modattu Xbox.

 2. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

 3. Dat Hoang Says:

  hyvä artikkeli

 4. Dat Hoang Says:

  ehkä aion ostaa joskus myös xbox360

 5. Dat Hoang Says:

  tosin kallis netissä pelissä harmittavaa

 6. Dat Hoang Says:

  siksi ostinkin varmaan sen ps3

 7. Dat Hoang Says:

  tää kilpailu vetää mun aikaa netistä pois

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja