Vierailevana tähtenä www.hilavitkutin.com:ssa

muut, puhelimet Lisää kommentti

Minulla oli kunnia saada julkaista ensimmäinen juttuni Suomen ensimmäisessä ja parhaassa gadget-blogissa. Oma blogini keskittyy enemmän kotiteatterin ja tietokoneen maailmoihin ja ehkä yritän myös yhdistää noita aihepiirejä erilaisissa projekteissa. Hilavitkuttimessa julkaisin pikkukivan uutisen Motorolan tulevasta kullatusta RAZR2-puhelimesta ja tuohon blogiin aihe sopikin paremmin kuin omaani.

Kiitokset Erkille, että hyväksyi minut kirjoittamaan artikkeleita hilavitkutin.com-blogiin. Oman sivuni näkyvyys ja tunnettavuus ainakin paranee tämän yhteistyön osalta ja aion myös aina linkittää omista artikkeleista hilavitkuttimeen, jos sieltä löytyy lisätietoa kirjoituksiini.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading ... Loading ...

2 Kommenttia artikkeliin “Vierailevana tähtenä www.hilavitkutin.com:ssa”

  1. tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Lokakuun tapahtumia ja uutisia Says:

    […] Viime kuussa oli muutenkin mielenkiintoisia tapahtumia, kun pääsin esimerkiksi vierailevaksi kirjoittajaksi hilavitkutin.com -blogiin. Toinen blogi maininta oli, kun pacmanprojektin ylläpitäjä Base […]

  2. Jyri Väätäinen Says:

    Hieno asia. Täälläkin on vakiokirjoittaja, Erik. Kirjoittaa kannattaa muuallekin, jos mahdollista, saa mainosta.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja