Pelit lehti tarjous

Pelit-lehti on suurin pelilehti sekä Suomessa että Pohjoismaissa. Se käsittelee pelaamisen kaikkia osa-alueita kuten PC-pelejä, XBoxia, Playstationia, Nintendoa ja internet- ja mobiilipelaamista. Pelit lehdessä yhdistyvät viihde ja tieto. Sen lisäksi, että jokainen Pelit lehti on täynnä pelimaailman viihdettä sekä nautintoa, niin se tarjoaa lukijoilleen myös suuren määrän hyödyllistä tietoa.

Pelit-lehdessä on aina mukana monta arvostelua alan uusimmista tulokkaista sekä useita testejä uusista peleistä sekä pelialustoista. Tulevat pelit esitellään myös ennen kuin niitä on edes julkaistu. Pelit raportoi alan tärkeimmistä tapahtumista ja ilmiöistä. Lehdessä on aina mukana myös musiikkia ja elokuvia. Pelaamiseen on perehdytty huolellisesti ja aina kerrotaan tarkasti myös pelien ja pelaamisen taustoihin liittyvistä asioista. Erityisesti pelintekijöiden haastattelut ovat todella suosittuja.

Pelit-lehden kohderyhmänä ovat sekä tavalliset pelaajat että harrastepelaajat. Pelit on pelialan edelläkävijä ja lukijat luottavat sen tekemiin arvosteluihin. Lehti kertoo asiantuntevasti lukijoilleen, että mitä pelejä heidän kannattaa pelikaupasta ostaa ja mitä ei välttämättä kannata.

Pelit ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Jokaisessa lehdessä on aina 100 sivua tietoa. Pelit-lehden tilaajat saavat käyttää hyödykseen myös Pelit-lehden laajaa internetpalvelua.
Tilaa nyt Pelit lehti tarjous! Saat tilauksesi hyvällä alennuksella, kun teet tilauksen netistä. Pelit lahjatilaus on mainio lahjaidea vaikkapa peleistä kiinnostuneelle lapselleen tai ystävälle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *