Mikrobitti tarjous

Mikrobitti-lehti on kyllä sen verran kunniakas lehti, että sille piti tehdä oma sivu. Täältä voit tilata Mikrobitti lehden tarjouksessa aina kun sellainen on voimassa. Itsellä Mikrobitti on oikeastaan seurannut mukana koko tietokoneharrastuksen läpi ja kaapistakin löytyy vielä niitä vanhoja numeroita joissa logona koristaa iso BITTI-teksti. Lehtihän on perustettu jo vuonna 1984 ja se on tällä hetkellä Suomen suurin uuden tekniikan lehti, joka kirjoittaa viihde-elektroniikasta, tietokoneista ja hifistä.

Aikaisemmin Sanomahan liitti legendaarisen Hifi-lehden Mikrobittiin. Sen jälkeen Mikrobitissä on alkanut ilmestyä enemmän artikkeleita HIFI-logolla varustettuna. Määrä on kuitenkin sen verran vähäistä ettei HIFI-lehden tasolle jutuissa päästä mitenkään. Onneksi HIFI:n tilalle on ilmestynyt Hifimaailma, joka hyvin paikkaa HIFI-lehden aukon Suomessa.

Mikrobitti on kuitenkin yksi parhaimmista lehdistä, joka kirjoittaa uudesta tekniikasta ja uusista laitteista sekä peleistä. Itse tulee aina välillä tilattua tarjous lehdet silloin tällöin, koska tästä lehdestä saa hyvää luettavaa uusista emolevyistä, prosessoreista ja erilaisista projekteista kotiteatteri puolella. Hyviä tilaajalahjojakin on tarttunut matkaan aikojen saatossa, kuten USB-hiirimatto ja USB-muisteja.

Tällä hetkellä Mikrobitti lehden tarjouksessa saa mukaan mielenkiintoisen näköiset USB-kaiuttimet. Näissä kolme senttiä paksuissa kaiuttimissa on myös normaali 3,5mm liitäntä tietokonetta ja muita MP3 soittimia varten. Itse Mikrobitti lehdet saa tilattua tarjouksessa puoleen hintaan eli puoli vuotta maksaa 23 euroa. Tässä ajassa ehtii hyvin katsastamaan Mikrobitin tämän hetkisen tarjonnan ja minkälaisia testejä siellä tällä hetkellä kirjoitellaan. Tilaa Mikrobitti tarjous lehdet, niin saat mukavaa luettavaa uudesta tekniikasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *