Viasat kanavapaketti tarjous

Viasat kanavapaketit ovat saatavilla antennikoteihin sekä kaapelitalouksiin. Antennikoteihin Viasat kanavat saa näkymään satelliitilla ja kanavapaketin nimi on Viasat Tuplaplatina. Tällä sivulla löydät ajankohtaisen Viasat kanavapaketti tarjouksen ja tietoa Viasatin kanavista sekä laitteista.

Viasat Tuplaplatina tarjous

Nyt voit tilata Viasat Tuplaplatina kanavapaketin tarjouksessa antennikoteihin. Saat valtavan kanavapaketin, joka sisältää 50 digikanavaa, joista neljä on HD-kanavia, puoleen hintaan 19,90 euroa kuukaudessa. Alennetun kuukausihinnan lisäksi saat satelliittidigiboksin ilmaiseksi sekä myös lautasantennin. Avausmaksu tässä tarjouksessa on myös 0 euroa. Asennusta varten saat 40 euron arvoisen asennussetelin.

Tämä kanavapaketti tarjous ei ole enää voimassa. Katso uusin Canal Digital tarjous tai lisää tarjouksia.

Viasat TV1000

Viasat kanavapaketin halutuimmat kanavat ovat TV1000 elokuvakanavat, josta tulee eriaihepiireihin jaettuja elokuvia vuorokauden ympäri. Aikuiseen makuun myöhäisiltaisin on myös erotiikkaa TV1000 kanavilla.

Viasat HD

Nykyiset taulutelevisiot pystyvät näyttämään tarkempaa kuvaa kuin tavallisesta digitv-järjestelmästä on tarjolla. Viasat Tuplaplatina kanavapaketissa on mukana neljä HDTV-kanavaa, jonka tarkempi kuva ja parempi ääni tuo taulutelevisioiden edut paremmin esille. Satelliittikanavat ovatkin tällä hetkellä yksi harvoista vaihtoehdoista saada teräväpiirtoista kuvaa antennitalouksissa, koska tavallisen digitv-järjestelmän kautta sitä ei ole vielä saatavilla.

HDTV-kanavat Viasat Tuplaplatina paketissa:

  • TV1000 HD – uutuus elokuvia ja sarjoja
  • Viasat Sport HD – tarkempaa urheilua
  • National Geographic HD – luontodokumentteja
  • MTVN HD – viihdettä ja lastenohjelmia terävämpänä

Viasat urheilua

Viasat Sport, Viasat Golf, Viasat Hockey ja MTV3 MAX kanavilta tulee kaiken kattavasti urheilua, kuten jääkiekon NHL-otteluita suorana sekä Formula 1 lähetykset MTV3 MAX -kanavalta.

Lastenohjelmia

Lapsille on monta hyvää lastenkanavaa, kuten Disney Channel sekä Cartoon Network. Mukana ohjelmissa on niin Peppi Pitkätossu kuin myös Mikki Hiiri.

Dokumentteja ja uutisia

National Geographic, Viasat History ja Viasat Nature lähettävät korkealaatuisia luonto-dokumentteja ja ohjelmia. Uutisnälkäisille löytyy muun muassa CNN ja BBC World, jotka kertovat kansainväliset uutiset heti tuoreeltaan.

Aikuisviihde

TV1000 kanavien lisäksi Viasat kanavapaketissa on mukana Playboy TV ja Spice, jotka lähettävät aikuiseen makuun sopivia ohjelmia yön pikkutunneille asti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *