Info

Nämä sivut kertovat kokemuksista ja elämyksistä tietokoneiden ja kotiteatterin parissa. Kirjoitan itseäni kiinnostavista nettisivuista, projekteista ja kaikesta tekniikasta joka on kirjoittamisen arvoista.

Päivätyökseni suunnittelen, kehitän ja ylläpidän Microsoftin .NET tekniikalla tehtyjä nettiselaimella toimivia järjestelmiä 30 hengen yksityisomisteisessa firmassa. AMK-insinööritutkinto antaa sopivan pohjan päivätöistä selviämiseen ja olen ollut ohjelmistoalalla täyspäiväisenä työläisenä vuodesta 2002.

Ensimmäinen tietokoneeni oli vuonna 1990, melkein kokonaan omilla rahoilla ostettu, Amiga 500. Kaapistani löytyy vieläkin Amiga 600, jonka muistaakseni vaihdoin joskus päittäin tuon Amiga 500:n kanssa pientä rahallista korvausta vastaan. PC aikakauteen siirryin vasta joskus lukion alkuvuosina, kun Amiga alkoi olla jo pikkuhiljaa kuopattu.

Hifi kiinnostukseni ja samalla pieni muotoinen harrastukseni alkoi niihin aikoihin kun Matrix elokuva saapui DVD:lle. Silloin tein ensimmäiset kotiteatterihankinnat ostamalla Jamo THX System Two seinälle ripustettavan kaiutinsetin ja Onkyo TS-DS777 5.1 THX vahvistimen. Opintolainalla tietenkin. DVD-soittimena toimi Pioneerin DV-525, joka oli aluekoodivapaaksikin modattu.

Jamo System Two THX
Jamo THX System Two

Jos haluat mainostaa sivuilla, lähettää tuotteita testattavaksi tai muuten vain lähettää palautetta minulle, niin parhaiten se onnistuu palaute-sivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

sami.laakkonen(at)tekniikanihmelapsi.com

Yhteistyökumppanit

Serv-IT
Logitech
Sennheiser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *