Welho lisää YLEn HD-lähetykset HD-kanaviinsa

Welho tuo YLEn alkavat HD-lähetykset omaan HD-kanavapakettiinsa. Teräväpiirtoiset lähetykset alkavat taitoluistelun EM-kisoilla 19. tammikuuta ja tämän jälkeen teräväpiirtoisia lähetyksiä on luvassa muunmuassa Vancouverin olympialaisten muodossa helmikuussa.

Yle tuottaa Vanvoucerin olympialaisesta yli 250 tuntia teräväpiirtoista kuvamateriaalia, joka lähetetään 1080i -tarkkuudella. Seuraavassa hieman tulevaa teräväpiirtoista tarjontaa YLE HD -kanavalta:

* Taitoluistelun EM-kisat, Tallinna 19. – 24.1.
* Olympialaiset, Vancouver 12. – 28. 2.
* Jääkiekon MM-kisat , Köln 7. – 23.5.
* Jalkapallon MM-kisat, Etelä-Afrikka 11.6. – 11.7.
* Yleisurheilun EM-kisat, Barcelona 26.7. – 1.8.

Ohjelmien katsomiseksi Welhon kaapeliverkosta vaaditaan teräväpiirtoon kykenevä HD ready, tai Full HD -televisio. Tämän lisäksi vastaanottamiseen vaaditaan teräväpiirtoinen kaapeliverkon digiboxi.

YLE HD -kanavan lisäämisen jälkeen Welhon tarjontaan kuuluukin jo 18 teräväpiiroista kanavaa. Kyllä se tästä pikkuhiljaa lähtee etenemään ja toivottavasti YLE tuottaa jatkossa vielä muutakin teräväpiiroista materiaalia. Nyt pitäisi sitten vielä se teräväpiirtoinen digiboxi hankkia jostain.

Linkit

7 thoughts on “Welho lisää YLEn HD-lähetykset HD-kanaviinsa”

 1. Myös Elisa ja DNA näyttävät tätä kanavaa kaapeliverkoissaan ja Canal Digital satelliitin kautta.

  Lisäksi pääkaupunkiseudun ja Lahden alueen antennikatsojat voivat seurata tätä kanavaa Vancouverin olympialaisten aikana.

 2. Tuli hommattua tossa joulun tienool WBOX HD ja pakko nyt on tässä sano ,että innolla oottelen ylen HD tykitystä! Welhon omat HD kanavat ainakin tuottavat häkellyttäviä katselu hetkiä. Suotittelen lämpimästi kaikille.

 3. Innolla jään odottamaan, että antenniverkon HD-lähetykset lähtevät oikeasti käyntiin, eivätkä ole vain TBA-tilassa.

 4. Näkyykö kellään Ylen hd-kanavalla virityskuvaa? Hankin juuri kortin Welholta, ja kanavahaun jälkeen kanava näyttää “lukittu”-merkkiä. Voi tosin johtua siitäkin, että kanavalta ei ole tulossa mitään.

  Onko kellään siis tietoa näyttääkö Yle hd virityskuvaa, vaikkei lähetyksestä ole tulossa mitään?
  Vai osaako joku sanoa syyksi jonkun toisen mistä probleema johtuu?

  Kiittäen
  Jouska

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *