Huhuja Nintendo “Wii 2” ja Blu-ray: Q3 2010?

nintendo-logo

Villien huhujen mukaan Ranskan Nintendon työntekijä olisi maininnut seuraavan sukupolven Nintendo Wii -konsoline julkaisuajankohdaksi loppukesästä ensivuonna. Huhun mukaan “Wii 2” -nimellä mainittu konsoli tuottaisi 1080p materiaalia ja käyttäisi medianaan Blu-ray-levyjä.

En tosin pitäisi näitä huhuja vielä kauhean varmoina, eikä itse konsolista ole tiedossa vielä oikein mitään tietoa. Itse odottaisin konsolista pientä parannusta edelliseen sukupolveen, mutta todennäköisesti taasen jäisi tehoissaan seuraavan sukupolven xboxille ja playstasionille.

Saa nähdä millaisia juttuja tästä sitten tulee esimerkiksi Sonyn ja Nintendon välille. Noh. Turhaa tätä on varmaankaan vielä enempiä spekuloida.

Linkit

2 thoughts on “Huhuja Nintendo “Wii 2” ja Blu-ray: Q3 2010?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *