Rome ja Sopranos saapuu Blu-raylle

sopranos

Kaksi taannoista HBO:n suosikkisarjaa Rooma ja Sopranos saavat Blu-ray-julkaisun. Warner julkisee Romesta sekä ykkös, että kakkoskauden sisältävän “Rome: The Complete Box Set” ja Sopranosista julkaistaan ensimmäinen kausi. Julkaisu on ajoitettu Englantiin marraskuulle ja voisin olettaa julkaisupäivän olevan samoihin aikoihin suomessakin tai viimeistään joulumarkkinoille.  Julkaisujen specseistä ei vielä ole tarkkaa tietoa.

Muita mielestäni mainitsemisen arvoisia sarjoja Warnerin julkaisulistalla tälle vuodelle on aivan käsittämättömän hyvä True blood kausi 1 ja myöskin erinomainen Supernatural kausi 4.

Näitä tv-sarjojen Blu-ray-julkaisuja saisi jatkossa tulla vielä lisääkin ja vauhti näyttää tällä hetkellä ihan hyvältä. Vielä kun saisi jotain vanhoja suosikkeja Blu-ray-muottiin ja parit elokuva-sarjat niin avot.

Linkit

14 thoughts on “Rome ja Sopranos saapuu Blu-raylle”

 1. Vielä kun saisi Suomessa myytävät blu-rayt siedettävälle hintatasolle. Jotenkin tuntuu liian kovalta summalta maksaa tarjousleffasta n. 20e

 2. Ai? ´Toi hurmuri saa tätä kautta klikkejä ja hyötyä itselleen, haluat siis edistää sitä? uid kertoo. Monissa ref. Odota, kohta on blogi täynnä pointshoppeja, ja tulet väit5tämään harmittomaksi “spammiksi”.

 3. Jos nyt vamppi saa vähän verta imaistua meistä ja siitä vähän mammonaa omalle BiteFight tililleen, niin en katso sitä nyt niin harmittomaksi spammiksi. Jos lisääntyy niin poistetaan tuollaiset viestit 😀

 4. Minulla nyt

  Yhteensä 584564 osumaa ja 195909 uniikkia.
  Tänään 431 osumaa ja 188 uniikkia.
  Parhaillaan 5 lukijaa paikalla.

  Sinulla nyt

  Total: 678886 hits and 210672 unique.
  Today: 165 hits and 102 unique.
  Currently: 5 users online.

  Enää 15 000 uniikin ero kokonaisuniikeissa minulla sinuun, vaikka blogisi on vanhempi kuin minun… No, hyviä tilastoja joka tapauksessa.

 5. CounterizeII vie aika paljon tilaa ja käytän google analyticsiä. Sieltä saa tarkemmat tulokset, jos haluaa tilastoja katsoa. Tuon pluginin tarvitsema tila oli 2/3 osaa koko blogin tietokannan koosta.

  Staffi on vain ollut vähän kesälomalla ja muissa kiireissä. Blogi ei ole menossa kiinni tai mitään. Välillä enemmän juttua ja välillä vähemmän.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *