Ensimmäisen viikon kilpailun voittajat

buffalo-usb-muisti-kilpailu-small-1

Nyt on ensimmäinen Buffalon kommentointikilpailu ohitse ja täytyy sanoa, että aika hurjaksi yltyi kommentointi kahden henkilön osalta. No tulipahan samalla testattua vähän WordPressin ja kommenttien toimivuutta tässä blogissa. Kahden päivän aikana tuli yli 3700 kommenttia yhteen postaukseen ja hyvin näytti kaikki toimivan. Laitoin ylimääräisen USB-muistitikun palkinnoksi, jotta kommentoijilla säilyi mielenkiinto kilpailuun sen jälkeen kun ensin poistin pari sataa asiatonta kommenttia muista kirjoituksista. Jatkossa ylimääräisiä muistitikkuja ei ole tarjolla, mutta jos joku haluaa vielä taistella näistä 1 Gt muistitikuista, niin kommenttispämmäystä saa jatkaa siihen erikseen tarkoitetussa artikkelissa. Muista artikkeleista asiattomat kommentit poistetaan ja tunnus saatetaan poistaa kilpailusta, jos väärinkäyttöä esiintyy. Vapaasti saa siis kommentoida tässä artikkelissa.

Viime viikon selkeänä voittajana selvisi Mediablogia ylläpitävä Jyri, joka saa viikonlopun kommentointiponnisteluistaan palkinnoksi 8 Gt muistitikun. Koska laitoin tämän ylimääräisen muistitikun jakoon jäi viime viikon kakkoselle myös alkuperäinen 1 Gt muistitikku jaettavaksi. Tämän alkuperäisen viikkopalkinnon saa itselleen Dat Hoang. Onnea molemmille suuren työn nähneille kommentoijille! Jyrin kommenttien määrä oman tarkistuksen mukaan oli viikon jälkeen hurjat 2325 ja Datkin sai kokoon mielettömät 1948 kommenttia viikon aikana. Näistä kommenteista molemmat tekivät siis suurimman osan viikonlopun aikana. Saa nähdä innostuuko joku muukin tällä viikolla vielä kommentoimaan yhtä hanakasti.

16 thoughts on “Ensimmäisen viikon kilpailun voittajat”

  1. Paljon onnea voittajille! 3700 kommenttia on hurja määrä! olen aikanani Livejournalissa ollut itse osallisena 1000 kommentin maratonissa ja sekin oli jo tarpeeksi kova pala! Ihmisten sähköpostit hajoilivat kommentti-ilmoitusten painosta… :’D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *