Kommentointikilpailu jatkuu täällä

Buffalon sponsoroima kommentointikilpailu ja sen viikkopalkinto ovat olleet sen verran haluttua tavaraa, että tämä blogi meinaa hukkua kommentteihin. Osa kommenteista on ollut ihan asiallista ja artikkeleihin sopivaa mielipiteiden vaihtoa ja osa vähän enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyvää. Eilen poistelin suurimman osan aiheettomista viesteistä, koska ne eivät pysyneet aiheessa tai antaneet mitään lisäarvoa kirjoitettuihin artikkeleihin. Jotta tämän blogin artikkelit ja niiden kommentointi pysyvät informatiivisina ja toimivina en voi antaa kommentoinnin riehua vapaana jokaisen artikkelin kohdalla.

Selkeästi muutamat henkilöt haluavat kuitenkin taistella toisiaan vastaan ja selvittää kuka jaksaa kommentoida eniten tässä blogissa, joten ei minulla ole mitään tällaista kommentointikilpailua vastaan. Jotta blogin luettavuus ja käytettävyys pysyy kuitenkin hallinnassa, niin tehdään se kommentointikilpailu tässä artikkelissa. Jos todella haluatte näyttää kuka on ahkerin kommentoija ja kuka jaksaa pisimpään kommentoida, niin tässä postauksessa saa kommentoida aivan vapaasti. Minulle on aivan sama mitä viestejä tämän artikkelin perään kirjoitatte, kunhan ne pysyvät hyvän maun rajoissa.

Jotta kilpailu pysyy mielenkiintoisena, niin lisään tämän viikon kommentointikilpailuun yhden muistikortin lisää. Tämän viikon paras kommentoija saa tekniikanihmelapsi.com blogilta kahdeksan gigatavun (8 Gt) USB-muistitikun! Tämä palkinto on voimassa vain tämän viikon kilpailussa. Jos siis haluatte kilpailla kommentoimisessa, niin tehkää se tämän kirjoituksen kommenteissa. Asiattomat kommentit poistetaan edelleen muista kirjoituksista, mutta täällä sana on vapaa.

Laittakaa wordpress koetukselle ja kommentoikaa minkä kerkeätte. Nyt saa spammata alla kommenteissa!

4,212 thoughts on “Kommentointikilpailu jatkuu täällä”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *