Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy

buffalo-usb-muisti-kilpailu

Saimme Buffalolta vähän tuotteita, jotka aiomme jakaa seuraavien viikkojen aikana tämän sivuston lukijoille tai tarkemmin sanottuna kommentoijille. Palkinnoiksi olemme saaneet muistitikkuja sekä ihan mukavan kokoisen pienen ja nopean ulkoisen USB-kovalevyn.

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista. Sinun täytyy vain kommentoida blogissa ja olet mukana. Jokaisen viikon paras kommentoija saa itselleen gigasen muistitikun. Laitoin sivupalkkiin näkyviin Top kommentoijat kohdan, joka nollaantuu viikon alussa. Se kenen nimimerkillä on eniten kommentteja viikon lopussa saa itselleen yhden gigatavun kokoisen Buffalon USB-muistitikun postilla kotiinsa. Tikkuja jaetaan vain yksi per henkilö, joten kerran tikun voittanut ei voi seuraavilla viikoilla enää saada muistitikkua itselleen. Tikkuja on jaossa kuusi kappaletta, joten tämä kilpailu kestää kuusi viikkoa alkaen 20.4.2009 maanantaista ja päättyy toukokuun lopussa 31.5.2009. Jos viikon lopussa kommentteja on saman verran useammalla osallistujalla, arvotaan palkinto eniten kommentteja jättäneiden kesken.

Näiden kuuden viikon aikana kaikkien kommentoijien kesken arvotaan pääpalkintona Buffalon 120 Gt USB-kovalevy. Ulkoinen kovalevy on 2,5 tuuman mallia, joten se ottaa virtansa USB-liitännästä. Tässä Buffalon USB-kovalevyssä on myös TurboUSB-ominaisuus, jolla kovalevyn siirtonopeus on nopeampi kuin perinteisten kovalevyjen. Sitä voi käyttää USB 1.0 ja USB 2.0 porteissa ja se on PC ja Mac yhteensopiva. Ominaisuuksiin kuuluu myös vähän parempi iskunkestävyys ja Memeo varmistusohjelmisto. Tähän arvontaan osallistuaksesi sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin kommentoida tässä blogissa johonkin artikkeliin aikavälillä 20.4.2009 – 31.5.2009.

Kun kilpailuun ja arvontaan osallistuminen on näin helppoa, niin toivomme, että kommentit olisivat edes yhden lauseen mittaisia ja jotenkin itse kommentoitavaan juttuun liittyviä. Kaikki eka, toka, lol ja muut onelinerit ovat kyllä tervetulleita, mutta niiden lisäksi olisi suotavaa nähdä edes muutama muu sana mielipiteen muodossa. Kun katsoo kommenttien määrää tässä blogissa viime kuukausien aikana, muistitikun voittaminen näyttäisi olevan aika helppoa ja arvonnassakin prosentit eivät ole kovinkaan huonot itse pääpalkintoon. Nimimerkin takana kannattaa käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta, koska voittajiiin otetaan yhteyttä kommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen. Joten eikun kommentoimaan heti huomisesta maanantaista lähtien ;).

Disclaimer. Tämän sivuston tekijät eivät voi osallistua arvontaan (sorry Erik) ja mahdollisista muutoksista kilpailuun ilmoitetaan tällä sivulla. Kaikki kommentit tarkistetaan ja ylläpito voi poistaa asiattomat kommentit ilman erillistä ilmoitusta. Kilpailuun jätettyjä sähköpostiosoitteita ei koskaan julkaista tällä sivulla tai väärinkäytetä millään muulla tavalla.

Linkit

arvontasivut.com

326 thoughts on “Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy”

 1. Jopas tänne onkin kommentoitu. 😀 Ja palkinnotkin mahtavat, kyllä tänne kelpaisi.

 2. Matias Hakamaa

  Vaikka itelläni on jo hyvä ulkoinen kovo ja muistitikku,niin tuleehan se lisätila aina tarpeeseen. Ikinä ei voi olla liikaa levytilaa. 🙂

 3. ite voitin tikun viime viikolla eikä oo vieläkään tullut sähköpostiin mitään kysymystä siitä että missä asun

 4. Toivekkaana laitoin kotiosoitteeni valmiiksi voittoa varten kotisivuni paikalle. Minulla ei ole kotisivua.

 5. Hurmanni Herbert

  Buffalo on todella hyvä merkki tietotekniikassa.
  omistan monta buffalon tuotetta itse. pidän siitä paljon.
  toivon todella saavani edes muistitikun koska vanhani meni rikki. tääälä on aika paljon kommentteja.

 6. Toi olis kyllä ehdottoman hyvä, kun tällä hetkellä jää usein toi varmuuskopiointi aika vähälle…

 7. Kyllä tuolle käyttöä löytyis. Olen myös selvittänyt olemassaolon salaisuun, jonka kerron sille joka ilmoittaa voitostani.

 8. victoria marjamaa

  Tietokoneessani on vähän muistia jäljellä niin olisi kiva saada koneeseeen lisämuistia

 9. Hei, täähän aivan mahtavaa, että näin paljon kommentteja tulee, kun on jotain palkintona! 🙂 Taidanpa adoptoida tämän idean ja jossain vaiheessa kokeilla samaa. Hyvää alkanutta kesää kaikille!

 10. Kieltämättä lisämuisti tekisi tälle koneelle terää. Alkaa tila aika mukavasti loppua, parisataa megaa enää jäljellä eikä oikein ole mitään, mitä raaskisi poistella 🙂 Ja kokemusten perusteella Buffalohan on laatumerkki!

 11. Kovalevy olisi kyllä poikaa. Nämä tietokoneet kun eivät ole aivan ongelmattomia, jos jotain kävisi niin ei kaikki tärkeä katoaisi savuna ilmaan.

 12. Gigan tikku… mitähän käyttöä sitä keksisi niin pienelle?
  No jospa kirjoitusnopeus olisi edes parempi kuin 1MBps.

  Eiköhän se TurboUSB ole vain BS… ei kun PR termi jollekin datan pakkaukselle jos se kerran vaatii toimiakseen oman ajurin.

 13. Todella hyvä käyttötarkoitus ylimääräisille tikuille, täälläkin päässä olisi käyttöä niille : )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *