Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy

buffalo-usb-muisti-kilpailu

Saimme Buffalolta vähän tuotteita, jotka aiomme jakaa seuraavien viikkojen aikana tämän sivuston lukijoille tai tarkemmin sanottuna kommentoijille. Palkinnoiksi olemme saaneet muistitikkuja sekä ihan mukavan kokoisen pienen ja nopean ulkoisen USB-kovalevyn.

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista. Sinun täytyy vain kommentoida blogissa ja olet mukana. Jokaisen viikon paras kommentoija saa itselleen gigasen muistitikun. Laitoin sivupalkkiin näkyviin Top kommentoijat kohdan, joka nollaantuu viikon alussa. Se kenen nimimerkillä on eniten kommentteja viikon lopussa saa itselleen yhden gigatavun kokoisen Buffalon USB-muistitikun postilla kotiinsa. Tikkuja jaetaan vain yksi per henkilö, joten kerran tikun voittanut ei voi seuraavilla viikoilla enää saada muistitikkua itselleen. Tikkuja on jaossa kuusi kappaletta, joten tämä kilpailu kestää kuusi viikkoa alkaen 20.4.2009 maanantaista ja päättyy toukokuun lopussa 31.5.2009. Jos viikon lopussa kommentteja on saman verran useammalla osallistujalla, arvotaan palkinto eniten kommentteja jättäneiden kesken.

Näiden kuuden viikon aikana kaikkien kommentoijien kesken arvotaan pääpalkintona Buffalon 120 Gt USB-kovalevy. Ulkoinen kovalevy on 2,5 tuuman mallia, joten se ottaa virtansa USB-liitännästä. Tässä Buffalon USB-kovalevyssä on myös TurboUSB-ominaisuus, jolla kovalevyn siirtonopeus on nopeampi kuin perinteisten kovalevyjen. Sitä voi käyttää USB 1.0 ja USB 2.0 porteissa ja se on PC ja Mac yhteensopiva. Ominaisuuksiin kuuluu myös vähän parempi iskunkestävyys ja Memeo varmistusohjelmisto. Tähän arvontaan osallistuaksesi sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin kommentoida tässä blogissa johonkin artikkeliin aikavälillä 20.4.2009 – 31.5.2009.

Kun kilpailuun ja arvontaan osallistuminen on näin helppoa, niin toivomme, että kommentit olisivat edes yhden lauseen mittaisia ja jotenkin itse kommentoitavaan juttuun liittyviä. Kaikki eka, toka, lol ja muut onelinerit ovat kyllä tervetulleita, mutta niiden lisäksi olisi suotavaa nähdä edes muutama muu sana mielipiteen muodossa. Kun katsoo kommenttien määrää tässä blogissa viime kuukausien aikana, muistitikun voittaminen näyttäisi olevan aika helppoa ja arvonnassakin prosentit eivät ole kovinkaan huonot itse pääpalkintoon. Nimimerkin takana kannattaa käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta, koska voittajiiin otetaan yhteyttä kommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen. Joten eikun kommentoimaan heti huomisesta maanantaista lähtien ;).

Disclaimer. Tämän sivuston tekijät eivät voi osallistua arvontaan (sorry Erik) ja mahdollisista muutoksista kilpailuun ilmoitetaan tällä sivulla. Kaikki kommentit tarkistetaan ja ylläpito voi poistaa asiattomat kommentit ilman erillistä ilmoitusta. Kilpailuun jätettyjä sähköpostiosoitteita ei koskaan julkaista tällä sivulla tai väärinkäytetä millään muulla tavalla.

Linkit

arvontasivut.com

326 thoughts on “Buffalo kilpailu – kommentoi ja voita muistitikku tai USB-kovalevy”

 1. Hyvät palkinnot. Minulla on nuo kaikki muut paitsi tuo iso 120 GB kiintolevy, joten toivottavasti voitan! =D

 2. Oi jos oisin onnellisten voittajien joukossa!
  Viihdyn sivuilla ja pienet kisat piristää todella paljon.

 3. no eipä ole helpommaksi tehty, ei visailua,vain kommentti ja voit osaalistua kisaan

 4. Hohhoo.. Pitkästä aikaan täällä tulin käymään ja heti upeet kilpailut kehissä! On tää vaan hienoa! =)

  Buffalon tuotteet aina käy mulle..

 5. Ylläpito on ollu viime aikoina vähän kesälomilla ja koneella ei ole paljoa aikaa tullut vietettyä. Kovalevyn voitti Tiina-nimimerkillä kommentoinut henkilö. Kiitos kaikille kilpailuun ja arvontaan osallistumisesta ja hyvää kesän jatkoa 🙂

 6. Hienot sivut on teillä kyllä. Tälläisiä kilpailuja voisi järjsetää aina. On mukava voittaa muistitikkuja, kun niille on käyttöä ja niitä tarvitsee.

 7. Ulkoinen kova levy on kovasana. Sille mahtuu paljon tavaraa. Ei ainakaan mikään jää tallentamatta. Muistitikusta tuntuu tila loppuvan vaan ulkoisessa kovalevyssä on tilaa tarpeeksi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *