Taru sormusten herrasta Blu-ray kansikuva julki ja ensimmäiset ennakkotilaukset

5174_front

New Line Cinema yhteistyössä Warner Brothersin kanssa on julkaissut Taru sormusten herrasta -trilogian Blu-ray-kansikuvan. Yhtiöt eivät vielä ilmoittaneet julkaisupäivää tai mitään muitakaan tietoja levityksestä. Kansikuvan julkaisun jälkeen ainakin Amazon on alkanut ottamaan ennakkotilauksia vastaan ja odotettu julkaisu tapahtuisi todennäköisesti ennen tämän vuoden loppua. Itse odottaisin joulumarkkinoille.

Taru sormusten herrasta sai DVD-julkaisuissaan roimasti lisämateriaaia teatteriversioonsa nähden ja jäänkin jännäämään tuleeko lisämateriaalia vielä tähän Blu-ray-julkaisuun. Todennäköisesti ei ainakaan itse elokuvaan, mutta mahdollisesti jotain extroja.

Linkit

18 thoughts on “Taru sormusten herrasta Blu-ray kansikuva julki ja ensimmäiset ennakkotilaukset”

  1. Ehkä tämän Special HD Editionin mukaan saadaan vihdoin se luonnollisen kokoinen, puhallettava Peter Jackson?

  2. Niin. Jäämme varmaan seuraavaksi odottelemaan tähtien sodan julkaisua. Siinä meni DVDksi tulemisessakin pitkän aikaa.

  3. Itseäni harmittaa BR elokuvissa vielä todella suolainen hinta. No onneksi se laskee kun kulutus nousee. Tämän takia joutuu ostamaan jo katsotun elokuvan kun näin ollen tietää mitä ostaa eikä osta mitään missä BR:n reso ja äänet eivät saisi parasta hyötyä

  4. Blu-Ray on tulevaisuudessa varmasti hallitseva formaatti, mutta nyt kun tyhjät levyt maksavat 12-14 euroa, niin ei paljoa houkuttele lähteä käyttäjäksi!

  5. Loistavaa!

    Nyt sormusten herrasta sai arvoisensa julkaisun.
    Ei sellaista dvd_kuraa jaksa katsoa 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *