Singstar Suomipop esiintyjät, kappaleet ja biisilista

singstar_langattomat_microfonit

Singstar pelisarja on ollut Playstationille erittäin hyvä myyntivaltti, jonka eri versiot näyttävät kiipeävän jatkuvasti myydyimpien pelien listoille niin Suomessa kuin muualla maailmallakin. Yksi suuri syy menestykseen myös täällä Suomessa on ollut lokalisointi eli kotimaisten kappaleiden tarjonta ja saatavuus. Playstation 3:lla SingStar laulupeleihin saa ladattua uutta sisältöä netistä Playstation Networkista. Yksi myydyimmistä SingStar peleistä on ollut SingStar SuomiRock, joka on julkaistu vain PS2 versiona. Joulukuussa tuleen päivityksen jälkeen tämä SingStar SuomiRock versio on toiminut myös kaikissa PS3 konsoleissa. Peliä varten täytyy kuitenkin olla joku PS3 SingStar versio, jotta PS2:n SuomiRock version kappaleet saa käyttöönsä.

Nyt SingStar pelisarja saa tässä kuussa uuden version, joka on täynnä pelkästään kotimaisia artisteja ja heidän kappaleitaan. Artisteista löytyy muun muassa seuraavia esiintyjiä; Anna Abreu, Disco, Eppu Normaali, Finteligens, Jonna Tervomaa, Kim Herold, Kristiina Wheeler, Happoradio, PMMP, The Rasmus, Aikakone, Irina ja Scandinavian Music Group. SingStar SuomiPop kappalelistaa ei ole vielä virallisesti julkaistu, mutta päivitän sen heti tähän uutiseen, kun saan biisilistasta varmuuden. Nyt kun SingStaria varten on julkaistu myös langattomat mikrofonit, on Xbox 360 ja Lips aika kovan haasteen edessä, koska aikaisemmin juuri langalliset mikrofonit olivat suurin miinus SingStar pelissä verrattuna Lipsiin. Lipsiin on kyllä julkaistu mukavasti uutta ladattavaa laulettavaa Xbox Liveen, mutta kotimaiset ja suomenkieliset kappaleet loistavat vielä toistaiseksi poissaolollaan.

SingStar julkaistaan Playstation 3:lle 29.4 ja saataville tulee myös paketteja jossa on mukana joko langalliset tai langattomat mikrofonit.

Huom! SingStar SuomiPop julkaistaan myös PS2:lle!

SingStart SuomiPop PS3
Tilaa SingStar SuomiPop täältä!

SingStar SuomiPop kappaleet ja esiintyjät

Aikakone, Odota

Anna Abreu, End Of Love

Anna Eriksson, Huojuva talo

Cheek, Liekeissä

Disco, Ilkeitä asioita

Don Huonot, Seireeni

Elastinen, Anna soida

Eppu Normaali, Suolaista sadetta

Eppu Normaali, Joka päivä ja jokaikinen yö

Fintelligens, Hoida homma

Happoradio, Che Guevara

Happoradio, Hirsipuu

Irina, Pokka

Jonna Tervomaa, Lapikulkumatkalla

Jonna Tervomaa, Rakkauden Haudalla

Kemopetrol, Child Is My Name

Kim Herold, Social Butterfly

Kristiina, Wheeler Sunny Day

Movetron, Ei kenenkaan maa

Negative, Won’t Let Go

Neon 2, Tässä talossa

Olavi Uusivirta, On niin helppoo olla onnellinen

PMMP, Joutsenet

PMMP, Matkalaulu

Retropop, Pieni Ja Ihmeellinen

Scandinavian Music Group, Hölmö rakkaus

Scandinavian Music Group, Minne Katosi Päivät

The Rasmus, Livin’ In A World Without You

Ultra Bra, Sinä Lähdit Pois

Uniklubi, Kaikki Mitä Mä Annoin


Tilaa SingStar SuomiPop PS3:lle täältä!

57 thoughts on “Singstar Suomipop esiintyjät, kappaleet ja biisilista”

  1. moi Kristiina!kaikki singstarit ovat joko Playstation 2:delle tai playstation 3:lle,myös Sinstar suomipop!:)

  2. Ikään ja sukupuoleen katsomatta toimii – firman juhlia myöten. Puutteita on vain yksi: Onko kenelläkään tietoa kuka näitä suomibiisejä valitsee/julkaisee singstarissa? Tiedän että en ole yksin kun kaipaisin levyllisen “Finnhits-meinikiä”: Kirka, Danny, Badding, Hector, Tapani Kansa, Vicky Rosti etc. – eli vähän vanhempaa kamaa jota kaikki joka paikassa laulaa loilottaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *