Boltin Blu-ray ensimmäinen ennen DVD:tä julkaistu elokuva

boltbluraycomboshot

Disney julkaisee Bolt piirretyn Blu-ray version huimat kaksi päivää ennen DVD-versiotansa. Bolt saa näin historian ensimmäisen ennen DVD-versiotansa julkaistun Blu-ray elokuvan tittelin. Kuulostaa hieman otsikkohakuiselta julkaisulta, mutta kertoo osaltaan Blu-rayn yleistymisestä markkinoilla. Julkaisu on sinänsä hämäävä tämän tittelin ansaitsemiseksi sillä ensin julkaistava versio on kolmen levyn erikoisjulkaisu, jossa on Blu-rayn lisäksi myös DVD-versio elokuvasta.

Bolt on tietokoneella tehty Disneyn 48. kokoillan animaatio. Bolt kertoo pienen valkoisen koiran retkestä isännänsä pelastamiseksi. Bolt on viettänyt koko elämänsä televisiosarjan tähtenä ja hänelle on tulut usko siihen, että hänellä on supervoimia.

Bolt saa saman erikoisjulkaisun myös Suomessa ja päivämäärä on 5. toukokuuta. Video on 1080p FullHD-laatuista ja äänet ovat Dolby Digital 5.1 -codecilla.

Linkit

3 thoughts on “Boltin Blu-ray ensimmäinen ennen DVD:tä julkaistu elokuva”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *