PlusTv tarjous

Uusin PlusTv tarjous löytyy plustv.fi kotisivuilta. Tällä hetkellä uusin PlusTv tarjous on PlusTv Verraton, jossa säästät, kun tilaat sen ilman avausmaksua. Tilaus on puolen vuoden määräaikainen tilaus. Verraton kanavapaketissa voit valita vapaasti seitsemän kanavaa ja vaihtaa niitä vaikka kuukausittain. Näin säästät 39,90 euroa, kun tilaat PlusTv:n netistä.

Voit valita tähän Verraton pakettiin 7 kanavaa näistä kanavista: MTV3 MAX, MTV3 Leffa, MTV3 Fakta, MTV3 Juniori, Nelonen Kino, Nelonen Perhe, Nelonen Maailma, Nick Jr., Discovery Channel, EuroSport, Disney Channel, MTV, Digiviihde.

Tällä verraton paketilla saat mukavasti viihdettä koko perheelle. Formula 1 kilpailut Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen kanssa 2013 kaudella ja Top Gearin uusimmat kaudet ensimmäisenä Suomessa. Good Wifen uusimmat jaksot 4 Kinolta ja lapsille suomeksi puhuttuja lastenohjelmia ja elokuvia Juniorilta ja Nicklodeon Junior kanavilta.

Nelonen Maailmalta tulee mukavasti dokumentteja ja EuroSportilta snookeria, pyöräilyä ja jalkapalloa.

Jos näistä kanavista ei löydy tarpeeksi katsottavaa tai haluat enemmän uusia elokuvia ja urheilua, katso myös muut Plus Tv kanavapaketit. Alta löytyy kaikki kanavat, joita voit valita eri kanavapakettien mukana.

PlusTv urheilukanavat

 • MTV3 MAX Sport 1
 • MTV3 MAX Sport 2
 • UrhoTV
 • Nelonen Pro 1
 • Nelonen Pro 2
 • Eurosport

PlusTv elokuvakanavat

 • MTV3 Leffa
 • Nelonen Kino
 • C More First
 • Digiviihde (aikuiselokuvia öisin)

PlusTv lastenkanavat

 • MTV3 Juniori
 • Nelonen Perhe
 • Nick Jr. (Nickelodeon junior)
 • Disney Channel

PlusTv TV-sarjat

 • MTV3 MAX
 • Nelonen Kino
 • C More Series

PlusTv dokumentit ja viihde kanavat

 • MTV3 Fakta
 • Nelonen Maailma
 • Discovery Channel
 • MTV (Music Television)

Mieluisimmat kanavat lapsiperheessä ovat olleet MTV3 MAX, Juniori, Discovery Channel, C More First ja Cmore Series. Mitkä kanavat olet itse valinnut omaan PlusTv -kanavapakettiin?

Vanhoja PlusTv paketteja ovat olleet OmaPaketti ja PikkuPaketti. Näitä kanavapaketteja ei ole enää myynnissä Plustv.fi sivuilla.

Näiden PlusTv kanavien lisäksi voit myös katsoa antenniverkon ilmaisia kanavia samalla digiboksilla. Ilmaiset kanavat PlusTV kanavien lisäksi ovat Yle 1 ja 2, Yle Fem, Yle Teema, Sub, Liv, Jim, TV5, Fox, Kutonen, Ava.

Plustv kortin voi tilata vain antennitalouteen ja tarvitset digiboksin, jossa on paikka maksutv-kortille. Myös taulutelevisiossa voi olla paikka Plustv-kortille, joten kannattaa tarkastaa oman television ominaisuudet.

PlusTV kaapelitalouteen tai satelliitti-tv digiboksiin?

Jos haluat katsoa PlusTv:n kanavia tai kanavapaketteja talouksissa, joissa on kaapelidigiboksi tai taloyhtiö on kaapelitelevisiossa tai satelliitissa, voit ostaa erillisen pöytäantennin. Antennidigiboksilla ja halvalla pöytäantennilla saat siis nämä maksukanavat minne tahansa missä digitv näkyy, kuten vaikka kesämökille tai asuntovaunulle.

11 thoughts on “PlusTv tarjous”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *