Dolbylta uutta 3D videotekniikkaa kotiteatteriin

dolby

Dolby, joka on tunnettu ääniteknologian puolelta kuten Dolby Stereo, Dolby Digital ja uusimmista Dolby TrueHD äänikodekeistaan on astunut mukaan taisteluun 3D videoteknologian kehityksestä. Dolby aikoo esitellä uutta 3D teknologiaansa tämän buoden CES-messuilla. Dolbyn mukaan teknologia toimisi nykyisillä standardeilla 3D näytöillä.

Vastaavaa teknologiaa on kehityksessä mm. Panasonicilla, mutta heidän teknologiansa tulisi todennäköisesti vaatimaan uusien näyttöjen ostamista.  Olisi kuitenkin hauska saada tällekin puolelle lisää kilpailua ja etenkin on mielenkiintoista kuinka Dolby tulee onnistumaan ensimmäistä kertaa kotiteattereissa videoteknologian kanssa. Kieltämättä Dolbyn kokemus stereoäänien tuottamisen kanssa voi auttaa 3D kuvan tuottamisen kanssa. Nähtäväksi jää kuinka Dolby tulee onnistumaan yrityksensä kanssa.

Linkit

5 thoughts on “Dolbylta uutta 3D videotekniikkaa kotiteatteriin”

  1. Pingback: Panasonic ja Blu-ray 3D = 3D Full HD | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *