tekniikanihmelapsi.com päivitetty WordPress 2.7 versioon

Sain vihdoin päivitettyä blogialustan uusimpaan WordPress versioon, joka tällä hetkellä kantaa versionumeroa 2.7 “Coltrane”. Päivitys näyttäisi menneen hyvin läpi, vaikka yksi plugin eli lisäosa ei ollutkaan suoraan yhteensopiva tämän wordpress 2.7 version kanssa. Suosituimmat artikkelit lakkasivat hetken aikaa näkymästä ja siihen käytetty plugin Popularity Contest ei suostunut aktivoitumaan, kun päivitin pluginin uusimpaan versioon. Virheenä erittäin informatiivinen “fatal error” eikä muuta.

Onneksi joku muukin oli jo ehtinyt miettiä tämän pluginin kohdalla olevaa ongelmaa ja löysin googlettamalla ratkaisun Popularity Contest fatal error ongelmaan. Hauskaa sinänsä tässä päivityksessä, että tietenkin testisaitin päivitys meni normaalisti läpi ja ongelmia tuli vasta tuotannossa ;). Tuli myös muistutus siitä, että aina ei kannata päivittää ensimmäisten joukossa uusimpaan julkaisuversioon, jos ei nyt ihan kauheaa tietoturva-aukkoa ohjelmassa ole. Ties vaikka kaikki virheet lisäosien kanssa olisi jo ratkaistu uuden version kanssa, kuten minun tapauksessani.

Jos tulee vastaan jotain toimimattomuuksia sivustolla, niin laittakaa kommenttia tai lähettäkää viestiä palaute-sivun lomakkeella.

Alta löytyy lyhyt video mitä uutta WordPress 2.7 versio pitää sisällään. Voisin jatkaa enemmänkin WordPress alustan hienouksista ja mahdollisuuksista, mutta se ei taida olla aivan tämän blogin aihealueiden piirissä. Kommenteissa voitte kysellä lisää, jos haluatte tietää enemmän tästä loistavasta webbisivujen julkaisujärjestelmästä. Itse pääsen nyt uuden version myötä toivottavasti toteuttamaan paremmin ajatuksiani täällä blogissa kuvagallerioiden ja videoiden liittämisen muodossa. Loistava ilmaisohjelma tämä WordPress todellakin on ja suosittelen kaikille sen testaamista, jos suunnittelette rakentavanne kotisivuja itselle tai pienelle yritykselle.

10 thoughts on “tekniikanihmelapsi.com päivitetty WordPress 2.7 versioon”

  1. Aiheeseen liittyy, eihän tämä muuten tietokoneblogi olisi. 😉 Aiheeseen: Itse päivitin oman WordPressin versioon 2.7 julkaisupäivänä eli heti, kun 2.7 julkaistiin, eikä ollut ongelmia. Kiitos, että päivitit uusimpaan, nyt vaan bbPress viereen, niin löytyy heti 1 keskustelija. Varmasti monta muutakin kiinnostaisi keskustelu aiheesta. 🙂

  2. Itsekin päivin oman blogin tässä muutama päivä sitten ilman ongelmia. On muuten tuo uusi hallintapaneeli huomattavasti vanhaa parempi… Itse tosin jätin 2.6 version kokonaan välistä…

  3. WordPress se on ainoa kunnon blogialusta. Onneksi tämäkin blogi käyttää sitä. 2.7 on muuten esimerkiksi lisäosien asennukseen lempparini!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *