Band Of Brothers Blu-ray box julkaisu 11.12.2008

63521.jpg

Aiemmin jo uutisoimme Band Of Brothers eli Taistelutoverit Blu-ray laatikon ilmestymisestä joulukuussa. Nyt tuo päivä olisi ovella ja virallinen julkaisupäivä on tämän viikon torstaina 11.12.2008. Laatikon saa siis mukavasti vielä joululahjojen joukkoon. Tässä tapauksessa todennäköisesti olet ostamassa sitä itsellesi, mutta hei, lisää lahjoja kuusen alle. 🙂

Itse tosiaan olen viime vuodet DVD-laatikoita jättänyt ostamatta, kun olen odotellut niiden HD-tasoisia versioita. Nyt aionkin sitten iskeä heti kiinni muutamiin tärkeimpiin sarjoihin ja BoB saa luvan olla ensimmäinen.

Julkaisussa on kielinä kaikki pohjoismaiset, mutta tekniikka on ehkä hieman jäljessä ajasta, koska äänet ovat Dolby digital 5.1. Kuva on kuitenkin aitoa 1080p Full HD -tasoa. Ei muuta kuin odottelemaan Winterin ja kumppaneiden taistelua Saksan sortoa vastaan.

Linkit

3 thoughts on “Band Of Brothers Blu-ray box julkaisu 11.12.2008”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *