Plasmatelevisioiden myynti kasvaa

panasonic_plm103_468.jpg

Plasma-teknologia ei näytäkään niin haudatulta kuin joskus on, ehkä luultu. Teräväpiirtoisten televisioiden yleistyessä myös plasmatelevisioiden myynti on kasvanut. DisplaySearch yhtiön mukaan plasmojen myynti kaikilla toimittajilla olisi kasvanut keskimääräisesti noin 37%. Mielestäni aika hyvä tulos näinkin pitkään markkinoilla olleella teknologialla nykyisessä taloustilanteessa. Suurin plasmojen toimittaja on edelleen Panasonic. Suurimpina syinä plasmojen hyvään menekkiin on pidetty juurikin teräväpiirron yleistymistä ja plasmatelevisoiden halpenemista. Saman yhtiön mukaan LCD-televisioiden myynti kasvaisi noin 26% vuoden 2008 aikana.

Plasmoja joskus vaivanneet ongelmat mm. kuvan palamisessa kiinni telkkariin on korjattu aikojen kuluessa ja tällä hetkellä plasma on mielestäni, ehkäpä paras teknologia myynnissä olevien televisioiden suhteen. Itseä ehkä ihan pikkasen harmittaa kun menin loppujenlopuksi ostamaan Sonyn Bravia mallisen television. Noh sentään kaveri töissä päätti ostaa plasman, paremman kuvanlaadun ja kontrastin toivossa. Saa nähdä mitä OLED-tekniikka tuo tullessaan, mutta tällä hetkellä plasmat ovat mielestäni kukkona tunkiolla.

Linkit

14 thoughts on “Plasmatelevisioiden myynti kasvaa”

  1. Edelliselle: Mikset ilmoita samalla, että esim. 26% kirjoitetaan oikeaoppisesti 26 %, kuten minkä tahansa muuta lukua prosenttimerkin kanssa? Niin, ketäöän ei yleensä haittaa… Plasmatelevisio on kyllä yhdyssana. Jos kiinnostaa, etsi täältä monta muuta yhdyssanavirhettä…

  2. Tai vaihtoehtoisesti sen voisi kirjoittaa muodossa plasmatelevisio-kommentti, joka tarkoittaisi siis kommenttia, jonka nimi/sisältö on plasmatelevisio. Tosiaan, ei minua ainakaan virheet haittaa! Jokainen kirjoittaa omalla tavallaan, kaikki eivät ole äidinkielen maistereita, eikä tarvitse olla, kunhan teksti on muuten ymmärrettävää.

  3. Kyllä täällä saa huomauttaa kirjoitusvirheistä. Emme ota niitä ollenkaan henkilökohtaisesti eivätkä ne sivustoa tai kommentteja rumenna 😀 Itse painin lähes joka päivä jonkun yhdyssanaongelman kanssa.

  4. Jos olen paikalla, niin kannattaa kysellä minulta, blogini sivupalkista löytyy Messenger-kohta. Autan kyllä mielelläni vaikka itsellenikin tulee joskus tilanteita, että tuleekohan yhteen vai erikseen… Ongelmakohteita voivat olla esimerkiksi tämänkaltaiset sanat “itseasiassa, samantien yms.”. Kaikki em. sanat tulevat aina erikseen. Kyllä itsekin painin satunnaisesti näiden kanssa, apuna käytän Voikkoa ja Googlea. 🙂

  5. Tietysti myös oma pää on aina kuumana, kun bloggaan artikkeleita blogiini. Varmasti virheitä löytyy minunkin tekstistä, oli ne oikeita virheitä, näppäilyvirheitä tai vaikka huolimattomuusvirheitä Näitä edellä mainittuja virheitä tekevät kaikki ja virheitä on varmastikin jokaisella internetsivustolla.

  6. Luultavasti on oikein mainittava, että tämä kommenttini liittyy itse asiaan:

    Kukas tuolta verhon takaa kurkistaa? Muuten aika isoja nämä TV:t nykyäänkin…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *