Netflix aloittaa HD-leffojen lähettämisen 300 elokuvalla

netflix-watchnow.jpg 

Netflix aloittaa HD-elokuvien lähettämisen samaan aikaan, kun Microsoft päivittää Xbox live experiencen Xbox:lle. Päivämäärä olisi tämän hetkisten tietojen mukaan 19. marraskuuta. Aikaisempien Netflixin antamien tietojen lisäksi Netflix aloittaa lähettämisen jo ominaisuutta tukeville soittimille, kuten Samsungin tai LG:n digiboxeille. Alkuun Netflix tulee tarjoamaan noin 300 eri HD-elokuvaa.

Xbox:lla elokuvat tulevat olemaan saatavilla Xbox live experiencen Marketplacesta, kunhan vain asustaa yhdysvalloissa ja omistaa Xbox liven Gold jäsenyyden. Muualle maailmaa Netflixin elokuvista ei ole tällä haavaa vielä tietoa. HD-elokuvat tulevat ilmeisesti vaatimaan noin 8-10 Mbps laajakaistayhteyttä sulavaan kuvaan.

Microsoft on ollut Netflixin kanssa yhteistyössä HD-streamatun materiaalin tuonnissa nettiin ja muistaakseni joskus oli jopa huhuja, että Microsoft lähti mukaan HD-medioiden sotaan pelkästään siksi, että se saisi sekoitettua HD-DVD vs. Blu-ray taistelua ja lisää aikaa omille streamaus suunnitelmilleen. Niin tai näin HD-lähetykset netissä on kuitenkin pian arkipäivää… ainakin jossain päin maailmaa.

Linkit

  • HD streaming set to premiere on all Netflix boxes – news.cnet.com
  • Microsoft unveils new Xbox Live ‘experience’ – news.cnet.com

1 thought on “Netflix aloittaa HD-leffojen lähettämisen 300 elokuvalla”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *