Lips on Xbox 360:n karaokepeli

Xbox 360

Microsoft ja Xbox 360 lähtevät mukaan laulupeleihin ja julkaisevat ensikuun 21. päivä Lips karaokepelin Xbox 360 -konsolille. Lips yrittää olla erilainen PS3:n Singstar peleistä langattomilla mikrofoneilla, joissa on liikkeentunnistusta mukana, sekä omien biisien laulumahdollisuudella. Voit siis kiinnittää Xbox 360:een oman MP3-soittimesi ja laulaa omia kappaleitasi Lips-pelissä.

Omista kappaleista peli yrittää poistaa laulun mahdollisimman hyvin, mutta sanat eivät kuitenkaan tule ruudulle. Mikrofonin kanssa voi pyörähdellä kuin oikea rockstara, kun piuha ei ole tiellä. Muut kuin laulaja voivat soittaa Xbox 360:n ohjaimella lyömäsoittimia ja osallistua mukaan kappaleeseen. LIVEen tulee ostettavia lisäkappaleita ja pelin mukana tulee alla olevat 40 kappaletta valmiina. 74,90 euron hintaan sisältyy kaksi langatonta mikrofonia ja peli julkaistaan siis 21. marraskuuta eli juuri sopivasti joulumarkkinoille. Toivottavasti LIVEssä tulee olemaan kotimaisia kappaleita, kuten kilpailijan Singstarin valikoimastakin löytyy. Lips tulee olemaan myös esillä ensi viikolla Digiexpo 2008 -messuilla, jossa myös tekniikanihmelapsi.com lähtee käväisemään.

1 Ace of Base: The Sign
2 a-ha: Take On Me
3 Alicia Keys: No One
4 Avril Lavigne: Complicated
5 Ben E. King: Stand By Me
6 Blondie: Call Me
7 Bryan Rice: No Promises
8 Caesars: It’s Not The Fall That Hurts
9 Chris Brown: With You
10 Coldplay: Yellow
11 Depeche Mode: Personal Jesus
12 Dido: White Flag
13 Duffy: Mercy
14 Duran Duran: Hungry Like The Wolf
15 Earth, Wind & Fire: Let’s Groove
16 Johnny Cash: Ring Of Fire
17 Junior Senior: Can I Get Get Get
18 Kaiser Chiefs: Ruby
19 Kylie Minogue: Love At First Sight
20 Leona Lewis: Bleeding Love
21 Lisa Nilsson: Himlen Runt Hörnet
22 Maroon 5: Makes Me Wonder
23 Mew: Special
24 Morcheeba: Rome Wasn’t Built In A Day
25 Nirvana: In Bloom
26 Peter Bjorn And John: Young Folks
27 Queen: Another One Bites The Dust
28 Radiohead: Fake Plastic Trees
29 Ramones: I Wanna Be Sedated
30 Rihanna: Umbrella
31 Roxette: Listen To Your Heart
32 Seal: Amazing
33 The Bangles: Walk Like An Egyptian
34 The Cardigans: Erase/Rewind
35 The Hives: Hate To Say I Told You So
36 The Jackson 5: ABC
37 The Police: Every Little Thing She Does Is Magic
38 The Raveonettes: Love In A Trashcan
39 Valkyrien Allstars: Eg Vil Ha Deg
40 Young MC: Bust A Move

Linkit

7 thoughts on “Lips on Xbox 360:n karaokepeli”

  1. No enpä ole vielä niin paljon laulellut, että olisi paristot loppumassa. Ohjaimessa on kaksi AA-paristoa eikä mitään kovin high techiä, joten luulisi kestävän ainakin saman kuin Xbox 360 langatonohjainkin. Ohjaimien kanssa kannattaa hankkia mielestäni ainakin yksi neljän akun setti ladattavia sormiparistoja, joista pari on aina varalla, kun ohjaimista loppuu yhtäkkiä virta.

  2. ostin lipsin. Jäädään odottelemaan. Mutta potuttaa kyllä se että xbox 360 myydään kuukauden päästä pois >:( Joku olis voinu kertoo ennen kuin tilasin.. cdon.comista saa jo alle 50 😉 Suosittelen < 3 itse tilasin sieltä

  3. Ostin X-boxin (kinect) ja siihen Lips-ohjelman mikrofoneineen. En saanut mikrofoneja toimimaan. Valot vilkkuu kyllä, mutta ei ravistelusta huolimatta ala toimimaan… Varmaan joku ihan yksinkertainen asia on jäänyt huomaamatta/ymmärtämättä. Oisko vinkkejä?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *