Fable 2 co-op moninpeli tuli ladattavana päivityksenä

Fable 2 Xbox 360
Posti toi tänään mielenkiintoisen näköisen paketin, jonka sisältä paljastui ehkä yksi odotetuimmista Xbox 360 peleistä tänä vuonna. Peter Molyneuxin uusin taidonnäyte Fable 2 peli näyttää olevan erittäin kuuma nimi loppu vuoden pelijulkistuksista. Onhan Molyneux tehnyt monia mullistavia pelejä, jotka ovat muuttaneet pelimaailmaa ja pelaamisen käsitystä. Hänellä on ollut jotenkin ylemmän tason ajatukset mukana peleissä ja monessa pelissä jumalten osallistuminen sekä hyvän ja pahan valitseminen on ollut läsnä.

Itse en ollut pahemmin Fable 2 pelistä ottanut selvää, kunnes kaveri hehkutti sen tulevaa co-op moninpelimahdollisuutta LIVEssä. Pelin odotettu co-op moninpeli tuli ladattavaksi tänään Yhdysvaltojen julkaisupäivänä Xbox LIVEen. Euroopan julkaisupäivä pelille on perjantaina 24 lokakuuta. Ainakin toistaiseksi Fable 2 on tulossa ainoastaan Xbox 360:lle.

Fable 2 näyttää erittäin mielenkiintoiselta julkaisulta ja siinä pitäisi todella olla vaikutusta minkälaisia valintoja pelin aikana tekee. Itse ehdin vasta pelaamaan alkutehtävän läpi ja jo tässä vaiheessa pääsin – tai jouduin – valitsemaan tehtävien suorittamisessa joko hyväntahtoisen tai ilkeämielisen ratkaisutavan. Pelin grafiikat ovat todella kauniin näköiset ja ruudunpäivitys näin alkumetreillä sulavaa. Huomasin myös, että äänimaailma on rakennettu erityisen hyvin. Dolby Digital ääniraidalla surroundkaiuttimia on käytetty todella hyvin ja puhe tulee kaiuttimien perusteella juuri sieltä mistä sen pitäisikin tulla. Hyvä surroundkaiuttimien käyttö lämmittää aina tällaista pientä hifistiä, kun pääsee nauttimaan kaikista viidestä ja yhdestä kaiuttimesta.

Fable 2

Jo pressipaketista huomaa, että tähän peliin Microsoft ja Lionhead Studios on panostanut. Peli oli pakattu keskiaikaiseen riepuun, jonka sisällä oli vielä (suklaa)kultarahoja. Mukana tuli vielä oikein hienosti rypistetty keskiaikainen kirje itse Peter Molineuxilta pelistä. Mielenkiintoista nähdä onko peli pidemmän päälle kaiken sen hypen arvoinen mitä netistä on saanut lukea. Alku ainakin näyttää lupaavalta.

Linkit

6 thoughts on “Fable 2 co-op moninpeli tuli ladattavana päivityksenä”

  1. Dead To Fable 2

    Oih, ihana !! <33333 Peli aivan mahtava voin sanoo =D Kannattaa ostaa, niin monipuolinen ja ihana peli ku olla ja voi <3333 FABLE IS THE BEST !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *