Canal Digital tuo BBC HD -kanavan Skandinaviaan

bbchd.jpg 

BBC tuo joulukuun alussa Canal Digitalin tarjoamana HD-kanavansa Skandinaviaan. BBC HD-kanavan avaus euroopassa tapahtuu ensimmäisenä Skandinaviassa. Aiemmin BBC on avannut HD-kanavan Yhdysvalloissa. Sopimukseen kuuluu lisäksi normaalin tarkkuuden kanavina BBC Knowledge, BBC Lifestyle (entinen BBC Food), BBC Entertainment (entinen BBC Prime) ja uusi nimeämätön kanava, jonka ilmeisesti pitäisi näkyä ainakin alkuun vain Skandinaviassa.

Itseä nyt tietenkin tällä hetkellä kismittää kaapelitaloudessa asuminen, varsinkin kun edellisessä asunnossa oli jo sopimus Canal Digitalin kanssa. Welho tuntuu tällä hetkellä olevan Canal Digitaliin verrattuna hieman jälkijunassa HD-kanavien kanssa. Toivottavasti tähän tulisi loppuvuoden aikana muutosta kun Welhon pitäisi julkaista lisää WBox-nimellä kulkevia digiboxejaan. Näiden joukossa pitäisi olla ensimmäiset Cable Ready HD-digiboxit ja toivoisin jonkun olevan myös tallennettavaa mallia.

Haluatko satelliitti-tv:n edullisemmin? Tilaa Canal Digital tarjous ja pääset nauttimaan HD-kanavista kotonasi jo nyt.

Linkit

1 thought on “Canal Digital tuo BBC HD -kanavan Skandinaviaan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *