The Dark Knight Blu-ray ja DVD julkaisu samaan aikaan

darkknight.jpg 

Warner ilmoitti julkaisevansa Batman: Begins elokuvan jatko-osan The Dark Knight (Yön ritari) Blu-ray:lla samaan aikaan DVD-julkaisun yhteydessä Joulukuussa. Elokuva on ainakin omalla listallani joulun julkaisujen kärkipäässä ja todennäköisesti tulee löytämään hyvän kodin omasta kotiteatteristani. Tämä elokuva tuskin kaipaa mitään kummempia kehuja, kun melkein kaikki sen on kuitenkin jo nähneet ja jos ei ole niin nyt sitten tämän julkaisun yhteydessä viimeistään.

IMDB rankkasi Dark Knightin kaikkien aikojen parhaaksi elokuvaksi parin kuukauden ajan teatterinäytöksestään ja tällä hetkellä Dark Knight komeilee sijalla 3. Dark Knight tuntuu olevan siitä harvinainen elokuva, että se on samaan aikaan sekä kriitikoiden mieleen ja rikkonut suurimman osan tähän astisista ennätyksistä myynniltään. Onkin erittäin todennäköistä, että tuleva kaksoisjulkaisu DVD ja Blu-ray muodossa tulee jälleen rikkomaan ennätyksiä ja tulee melko varmasti olemaan kaikkien aikojen myydyin Blu-ray-elokuva. 🙂

Kahden levyn erikoisversio on saanut Suomen julkaisupäiväksi 10. Joulukuuta ja julkaisun pitäisi sisältää uusimmat BD-live ominaisuudet. Kuva tulee olemaan 1080p resoluution materiaalia VC-1 kodekilla ja 5.1 Dolby TrueHD -ääniraidalla.

Linkit

3 thoughts on “The Dark Knight Blu-ray ja DVD julkaisu samaan aikaan”

  1. Tarkoittiko tuo 1. lause, että Blu-ray tulee samaan aikaan dvd:n kanssa, kuten jo otsikossakin on? Meni vaan jotenkin se eka lause ohi.

  2. Lisäsin tuon Blu-ray maininnan ensimmäiseen lauseeseen, koska se ei ollut ihan selvä. Elokuva julkaistaan siis molemmilla medioilla DVD:llä ja Blu-ray:lla joulukuun yhdeksäs päivä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *