Blu-ray-soitinten alenevat hinnat

 

Tämän hetkinen hintasuuntaus Blu-ray-soitinten suhteen näyttäisi olevan alaspäin. Viime viikolla Memorex julkaisi alle 300 dollarin soittimen ja Panasonic ilmoitti alentavansa sekä tulevien, että markkinoilla olevien soittimiensa hintoja.

Memorexin soitin tulisi alkuun maksamaan yhdysvalloissa 269 dollaria, joten se olisi tällä hetkellä markkinoiden halvin Blu-ray-soitin ja selvästi halvempi kuin esimerkiksi PS3. Soittimen pitäisi tukea speksiensä puitteissa viimeisimpiä soittimien tekniikoita. Nähtäväksi jääkin onko soittimen halpuus saatu aikaan laadun kustannuksella vai suurien tuotantomäärien takia.

Panasonic alentaa markkinoilla olevan DMP-BD30 soittimensa hintaa 499 dollarista 399 dollariin ja asettaa uuden mallinsa DMP-BD55 lähtöhinnan 499 dollariin, joka myöskin on 200 dollaria vähemmän kuin aiempi DMP-BD50 hinta.

Panasonicin soittimet ovat vielä hieman tyyriitä suurille kuluttajamarkkinoille, mutta Memorexin avaus halvoissa Blu-ray-soittimissa on lupaava. Odotettavissa onkin vielä halvempia soittimia mahdollisesti jo joulumarkkinoille. Toivottavasti jotain halpaa rantautuisi jo tänne pohjolan perukoillekin.

Linkit

1 thought on “Blu-ray-soitinten alenevat hinnat”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *