Sony KDL-40ZX1 – maailman ohuin LCD HDTV

KDL-40ZX1

Sony julkaisi maailman ohuimman LCD HDTV:n, KDL-40ZX1. Televisio on vain 9,9 millimetriä ohuimmasta kohdastaan ja painaa noin 12 kilogrammaa. Uutisen mukaan televisio olisi kaksi kertaa ohuempi kuin aikaisempi tittelin pitäjä Hitachilta, mutta mekin olemme jo uutisoineet Samsungin vastaavasta televisiosta, joka pystyy full hd resoluutioon ja on 10 mm ohut.

KDL-40ZX1 koko on 40 tuumaa 1080p resoluutiolla ja siinä on Sonyn Bravia Engine 2, 120 Hz montionflow sekä muuta Sonyn uutta tekniikkaa. Erikoisempana ratkaisuna televisiossa on vain yksi HDMI-portti, mutta mukana tulee erillinen liitinlaatikko, joka tarjoaa 3 HDMI- , 2 komponentti- , s-video- ,VGA- ,-USB, hiiri- ja rj45 -liitännät. Televisio tulee olemaan Japanissa 490 000 Yenin eli noin 1840 Euroa, Suomi ja Eurooppa lisillä hinta kipuaisi jonkin verran yli 2000 euroon.

Linkit

6 thoughts on “Sony KDL-40ZX1 – maailman ohuin LCD HDTV”

  1. Pingback: Samsungilta 7.9mm paksu LCD TV -prototyyppi | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *