Philips esittelee 3D Blu-ray-tekniikkaa IFA-tapahtumassa

3d_movies.jpg

Philips ilmoitti esittelevänsä uutta 3D tekniikkaa IFA tapahtumassa. Teknologian avulla Blu-Ray-soittimet pystyisivät tuottamaan kolmiuloitteisia elokuvia televisioissa. Teknologian pitäisi pystyä näyttämään 3D-videota niin perinteisillä stereolaseilla kuin televisioilla, jotka tuottavat itse kolmiuloitteisen vaikutelman.

Kolmiuloitteiset elokuvat ovat yleistymässä uudestaan nopeaa tahtia ja esimerkiksi uudessa Vantaan Jumbon teatterikompleksissa Flamingossa on kolmiuloitteiseen elokuvaan keskittyvä teatteri.

Teknologian toteutuksesta uutisoidaan jälkeenpäin vielä kunhan tekniikan esittely on pidetty. Itse toivoisin, että nykyiset soittimet selviäisivät tästä puhtaalla firmware päivityksellä. Lisäksi olisi hauska tietää kuinka paljon enemmän tilaa 3D-elokuvat vaativat levyltä.

Linkit

3 thoughts on “Philips esittelee 3D Blu-ray-tekniikkaa IFA-tapahtumassa”

  1. Pingback: 3D saapuu Blu-raylle | tekniikanihmelapsi.com

  2. Pingback: Panasonic ja Blu-ray 3D = 3D Full HD | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *