Firefly sarjan Blu-ray speksit

Firefly Blu-Ray 

Katselimme leffa-illassa Firefly-sarjan täyspitkän teatterileffan Serenity HD DVD:ltä, parisen viikkoa sitten. Kyseinen leffa on kyllä mielestäni varsin hyvä ja hieman itseä surettaa tv-sarjan lopettaminen. Juonellisesti leffa sijoittuu sarjan jälkeiseen aikaan, vaikka elokuva ei ole suoraa jatkoa sarjalle. Fox on kuitenkin tuomassa Fireflyn ensimmäistä ja ainoaa kautta Blu-rayksi ja on nyt julkaissut kyseisen kokoelman spesifikaatiot.

Julkaisu tulee tapahtumaan kolmella 50 Gigatavun Blu-ray-levyllä ja tulee olemaan täysin 1080p teräväpiirtoa formaattia. Äänet tulevat olemaan häviöttömällä “DTS-HD Lossless Master Audio 5.1 Surround” -tekniikalla. Kokoelman extrat seuraavat aikaisempaa DVD-kokoelmaa pitäen sisällään TV:ssä näyttämättömät jaksot ja muita esittämättömiä kohtauksia. Blu-ray-kokoelmalle tulee myös paljon muilla kokoelmilla ennen näkemätöntä materiaalia. Lisää poistettuja kohtauksia, jaksojen kommenttiraidat ja näyttelijöiden haastatteluita.

Julkaisu tapahtuu maailmalla marraskuun puolenvälin aikoihin ja hinta olisi 88$. Vielä on epäselvää milloin tästä tulee pohjoismaista/yleiseurooppalaista julkaisua.

 

Linkit

7 thoughts on “Firefly sarjan Blu-ray speksit”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *