Xbox 360 myyntiin 60GB kovalevyllä

XBox 360 -konsoli ja -ohjain

Xbox 360 pienin 20GB kovalevy päivittyi isompaan 60GB versioon myös täällä Euroopassa Suomi mukaanlukien. Uudelle kovalevylle tuleekin tarvetta, kun syksyllä on tulossa isompi päivitys, jossa käyttöliittymä saa uuden ilmeen. Ehkä paras ominaisuus tulevassa päivityksessä on pelien asentaminen kovalevylle, joka nopeuttaa pelien latausaikoja sekä hiljentää konetta huomattavasti, kun DVD-aseman ei tarvitse pyöriä koko ajan. Hinta on sama kuin aikaisemmassa 20GB kovalevyllä varustetussa mallissa.

YouTubesta löytyy video, jossa uudessa käyttöliittymässä asennetaan GTA IV Xbox 360:n kovalevylle. Näyttäisi vievän 6,8GB tilaa kovalevyltä, joten pienempään 20GB kovalevyyn ei hirveän monta peliä kerralla mahdu. Xbox 360 Elite malli tulisi taas astetta järkevämmäksi hankinnaksi isommalla 120GB kovalevyllä. Pelin DVD-täytyy kuitenkin näyttää konsolille ennen kuin pelejä pääsee kovalevyltä pelailemaan, joten kaverin kovolle pelin asentaminen ilman omaa levyä ei onnistu. En pystynyt lisäämään videota tähän suoraan, mutta voitte käydä katsomassa sen YouTubessa.

New Xbox Experience Game Installation Process

Gametrailer.comista löytyy hyvä ja selkeä video miltä uusi Xbox 360 Dashboard näyttää ja mitä sieltä löytyy. Muutamat näistä ominaisuuksista ovat käytössä ainoastaan Yhdysvalloissa, kuten Netflix videovuokraamo. Selkeämpi ja ilmavampi uusi käyttöliittymä näyttää ainakin olevan ja pelien asentaminen kovalevylle on erinomainen lisäys.

E3 2008: Exclusive Dashboard Walkthrough HD

5 thoughts on “Xbox 360 myyntiin 60GB kovalevyllä”

  1. Kiitti vinkistä!

    Ei oikein onnistunut videoiden lisääminen tähän kirjoitukseen ei sitten mitenkään. Tietenkin IE:llä Gametrailerin video näkyi ihan mallikkaasti sivuilla ja Operalla ei näkynyt mitään ja paras tulos olikin sitten Firefoxilla, jolla koko sivu meni kappaleiksi.

    Tällä kertaa ei vain tullut katsottua sivuja useammalla selaimella kirjoituksen julkaisun jälkeen, kun tähänkin asti ovat toimineet hyvin.

    Täytyy löytää joku muu keino lisätä gametrailers.comin videoita blogiin. Ehkä uusin versio wordpressistä voisi toimia paremmin…

  2. Varmaankin. Jos saat tuon videon tietokoneellesi, niin ainakin uusimmassa WP:ssä 2.5 alkaen pystyt lisäämään minkä tahansa videon blogiisi lataamalla se sivun palvelimelle. Tällöin menee tämän sivuston kaista eli siinä mielessä on parempi joku muu keino. Uusinta WordPress-järjestelmää kannattaa asentaa, hyviä uutuusominaisuuksia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *