Assembly Summer 2008 kuvia ja tunnelmia

Assembly Summer 2008

Lauantaina tuli viettettyä mukavat viisi tuntia Assembly Summer 2008 tapahtumassa Helsingin Hartwall areenalla. Paljon muuta tekemistä ei ollut kuin hengailla esittelijöiden ständeillä, kun ei omaa konetta ollut mukana. Oli kyllä ihan hauska myös kiertää tietokonepöytien keskellä aistimassa tunnelmaa ja katsomassa mitä kaikkea kivaa ihmiset ovat oman pienen konepaikkansa ympärille oikein rakentaneet. Ohessa muutama kuva jotka tarttuivat mukaan digipokkariin. Lisää tekstiä kuvien yhteydessä.

Kuvagalleria

Microsoftin osastolla oli sellaisia Guitra Hero virtuooseja että huh huh… Microsoftin osastolla oli paikan hienoin nukkumapaikka. Xbox 360 pelipisteitä oli mukavasti ympäri areenaa. AMD:n osastolla oli paikan parhaimmat istuimet. Ajokortti oli eduksi tässä realistisessa simulaattorissa. Kinc ja SF3D rikkoivat jo perjantaina 3DMark Vantagen maailmanennätyksen. Asuksen rautaa maailmanennätyksen rikkomisessa. Asus Eee Box? Jimm’s PC-Storen osastolla pyöri Skulltrail-alustalla Crysis 1680 x 1050 resoluutiolla ja high-asetuksilla 20-30 FPS. WCG kisat Samsungin osastolla. Puolenkuunpelit toivat Warhammer lautapelin. Rock Band Puolenkuunpelien osastolla oli koko ajan erittäin suosittu. Tanssipelit vaan kasvattavat suosiotaan. Positive Gaming oli tuonut mattoja tamppaajille. Syötävää ja juotavaa oli tarjolla mm. R-Kioskista. Areena ja ensimmäiset katsomot olivat hyvin kansoitettuja. Myös baarin tilat olivat hyvin käytössä. “Tekkin” grafiikka combon voittaja sai paljon suosionosoituksia yleisöltä. Loistava suoritus :D Assemblyssä 7.1 kaiutinjärjestelmä ei ehkä pääse parhaiten oikeuksiinsa. Kun pöytätila ei riitä, rakenna hylly pöydän yläpuolelle. Tämän valaistun näytön edessä ei varmasti nukuta. Isoimmat kaiuttimet ovat kannettavan käytössä? Jos vastapuolen naama ei viihdytä, rakenna seinä väliin. Lisää hyviä kaiutinvalintoja. Uutta ja retroa samassa.

Lopuksi vielä pieni video pätkä hauskasta ledivirityksestä, jotka välkkyvät musiikin tahtiin. Logitechin 2.1 kaiuttimet soivat vähän liian kovaa ja särkivät oikein urakalla. Ledit toimivat hyvin siitä huolimatta. EDIT: Video ei tällä hetkellä ainakaan omassa selaimessa jostain syystä näy, joten tässä linkki YouTube videoon: Assembly 2008 ledit koneessa vilkkuu musiikin tahtiin


15 thoughts on “Assembly Summer 2008 kuvia ja tunnelmia”

 1. Hehe.. hyviä kuvia! Harmi kun ei ole enempää!
  Tuota ihmettelen että miksi ihmeessä lähtee roudaa 7.1 kaijuttimia tuonne?? Jos jotain omasta koneesta haluaa kuulla niin kyllä se headset paras on!

 2. On kyllä outoa ylipäätään että sinne sallitaan omat kaiuttimet.

  Ei se kai olisi aivan ylitsepääsemättömän vaikeeta kieltää kaikki normaalia headsettiä isommat ääntä tuottavat elementit? Portista ei pääsisi sellasten kanssa sisään, ja hallista löytyvät takavarikoitaisiin tapahtuman ajaksi?

  En ole koskaan käynyt assyillä, tarkotus on ollut, mutta ei herranen aika mikä meteli siellä on jos kaikki luukuttaa omiaan täpöllä…

  Mutta kivoja kuvia eniveis.

 3. Huolestunut Hessu

  Kaiuttimet on assyjen suola, mikäs sen kivempaa kun väsyneenä kuunnella kanssalanittajien isoista kaiuttimista kuuluvaa perseilyä. Jos kaiuttimet kiellettäisiin, en ole niinkään varma tulisinko enään edes koko partyihin uudestaan.

  Niin ja vielä lopuksi haluaisin sanoa, että Hartwall Arenan vessat ovat aivan hanurista sikäli että nyt on sieltäkin saatu pöpö, alapää punottaa, kutittaa ja huomenna sitten lääkärin vastaanotolle.

 4. IMO assyt pitää kokea kyllä vähintään kerran ihan konepaikalla. Itsekin joskus menneisyydessä muutaman kerran kavereiden kanssa kävin, mutta useampaan vuoteen ei ole tullut käytyä.

  Kuvat kyllä tuo vanhoja muistoja eikä paikat ole ainakaan muuttuneet yhtään.

  Ja tosiaan kyllähän sitä kaiuttimia pitää assyil olla, toivottavasti vaan ovat päässeet jo eroon näistä skidien biiseistä. Alko itteä vähän sillon joskus kauan sitten ärsyttämään nämä pelle hermanni biisit sun muut.

 5. Pingback: Assembly Summer 2008 & AssemblyTV stream | tekniikanihmelapsi.com

 6. Pingback: Assembly 2007 & AssemblyTV stream | tekniikanihmelapsi.com

 7. “tämän valaistun näytön edessä ei varmasti nukuta”

  kyllä mulla oli siinä pöydällä kytkin niitä varten 😀

  ja nyt oon melkeen julkkis jee! :DDD

 8. mikä kappale tossa “ledit vilkkuvat musiikin tahtiin” videossa soi??:O ja hyviä kuvia on 😀

 9. Joop, B8/8 paikka oli tuo jossa Ledit vilkkuivat video. 🙂 Minunhan paikka se siinä komeili. Huonot kajarit täytyy myöntää sellaset perus login 5.1:set, (En jaksanut ottaa ylimääräisiä kolmea kaijutinta mukaan) . Ja biisinä tuossa soi : Unknown Pussy Babes – Jump Amp Touch (RainDropz Remix) .

 10. *Double post* Ja jos joku haluaa ottaa yhteyttä miten ihmeessä nuo ledit saa vilkkumaan ilman erillistä “Mikrofoonia”.. Niin saa ottaa yhteyttä MSN : dansku939@hotmail.com . (Eihän tuo vaikeata ole, mutta ihmisille jotka eivät näistä hirveästi tiedä. 🙂 )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *