Assembly Summer 2008 & AssemblyTV stream

AssemblyTV logo

Hartwall areenalla on taas käynnissä jo 17. Assembly tapahtuma. Itse olen tänään illalla paikanpäälle menossa ja tähän asti olen satunnaisesti seurannut tapahtumia AssemblyTV streamin kautta. Tarjolla on tänä vuonna 512, 1024 ja 2048 kbit streamit, joista kahden megan streami tarjoaa jo kohtuullisen hyvää kuvaa. Ainakin oma noin 15 Mt Saunalahden Totaali liittymä on ainakin erittäin hyvin välittänyt kuvaa ja katkoja ei koko päivän katsomisen aikana ole ollut kertaakaan.

AssemblyTV näkyy myös kaapelitv:ssä ja mobiilillakin voi lähetystä katsella. Kaveri ilmoitti että 3G yhteydellä 384 kbit mobiilistreami näkyi ilman mitään nykimisiä. Linkit kaikkiin streameihin löytyvät AssemblyTV:n kotisivuilta. Muuten Assembly tapahtumassa ollaan jo tehty maailman ennätys 3DMark Vantage -ohjelmassa Asuksen osastolla Kincin ja SF3D:n toimesta. Tuloksia pääsee ihastelemaan YouGamersin benchmarkticker sivulla, ainakin siihen asti kunnes uusi ennätys tehtaillaan.

Katso myös: Assembly Summer 2008 kuvia ja tunnelmia

Linkit

7 thoughts on “Assembly Summer 2008 & AssemblyTV stream”

 1. Pingback: Assembly 2007 & AssemblyTV stream | tekniikanihmelapsi.com

 2. Turhempaa tapahtumaa kuin Assembly ei ole. Turhaa on sinne edes vaivautua. Annetaan niiden foliohattujen pelata 24/7 siellä.

 3. @ hpguru

  ?? Kyllähän siellä muutakin tehdään kuin pelataan.. Aika rankkaa tekstiä vaikka vähän onkin. Et ilmeisesti ole edes ikinä siellä käynyt?
  En kyllä minäkään mutta sen verran tiedän että se on ihan ok tapahtuma tietokone-maailmassa.

  Ehkä kannataisi mennä paikan päälle sinunkin katsomaan mitä siellä tapahtuu.. Ja vaikka tutustumaan ihmisiin! niinkuin face 2 face! Se on välillä ihan virkistävää.. 😉

 4. Miksi laitat linkin tuonne “Katso myös: Assembly Summer 2008 kuvia ja tunnelmia” jos se löytyy jo samankaltaisista… 🙂

 5. Huomasin että googlessa tuli jonkun verran hakutuloksia jotka tulivat tähän artikkeliin ja ajattelin laittaa linkin siihen artikkeliin, jota lukijat oikeasti hakivat. Muita samanlaisia juttuja nähtävästi vaihtaa linkkejä tallennuksessa, koska alun perin tallentaessa tuota kirjoitusta ei ollut olemassa, kun tämän tallensin.

  Ehkä sisäiset linkit myös auttavat vähän hakukoneoptimoinnissa hakusanoille “assembly summer 2008 kuvia” 🙂

 6. Itse aina julkaisen ja jos toivomaani linkkiä ei siellä listassa ole, laitan sen kommenttina. Hyvä lisäosa, itse asentelin noin viikko sitten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *