Weinstein Co mukaan Blu-Ray aikaan: “The Mist”

The Mist Movie

Viimeinenkin suurista studioista tulee mukaan Blu-ray-elokuvien rintamaan. Viime aikoina on tullut lukuisia Blu-ray julkistuksia ja kaupat alkavat jo pursuamaan Blu-Ray leffoja. Tällä kertaa Weinstein Co julkaisee Blu-ray-version erinomaisen yllättävästä “The Mist” (Usva) kauhupläjäyksestä.

Alunperin kävin katsomassa tämän teatterissa ja oikeastaan alkuun ei ollut mitään odotuksia. Varsinkin kun viimeaikoina kauhurintamalla ei ole tapahtunut mitään erikoista jos nyt ei mainita Lordi leffa Dark Floorsia.. “The Mist” luo erinomaisen tunnelman ja on oikeastaan sekoitelma katastrofi elokuvaa ja perinteistä kauhua, ryyditettynä tunnelmallisilla kohtauksilla. Peri kauhukliseetkin on tehty varsin maltillisesti eikä elokuva ammu oikeastaan missään vaiheessa ylitse. Meno on varsin maittavaa viimeiseen yllättävään lopetukseen asti.

Täysin sumuinen Stephen Kingin novelliin pohjautuva leffa julkaistaan viides elokuuta ja veikkaisin tämän kuuluvan ainakin omaan kotiteatteri tarjontaan hieman tämän jälkeen. Blu-ray-extrat elokuvassa ovat hyvin laajat ja niihin kuuluvat ohjaajan kommenttiraidat ja lukuisat dokumentit elokuvan teosta. Ominaisuuksiin kuuluu täysi 1080p-resoluution kuva ja Dolby TrueHD 5.1 äänet.

Tätä ei soisi kenenkään missaavan missään muodossa.

Tämn artikkelin on kirjoittanut Erik, joka jatkaa Blu-ray-uutisointia tekniikanihmelapsi.com:ssa.

Linkit

1 thought on “Weinstein Co mukaan Blu-Ray aikaan: “The Mist””

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *