Incredible Hulk saa Blu-ray-julkaisussa 70 minuuttia lisämateriaalia

Incredible Hulk

Juuri ensi-iltaan tullut “Incredible Hulk” saa mukavan pidennöksen teatteriversioonsa Blu-ray-levyllä. Alkuperäinen teatteriversion kesto on 114 ja siihen lisätään 70 minuutin verran leikattua kuvamateriaalia. Tämän jälkeen Hulkin kesto olisi noin 184 minuuttia eli hieman päälle 3 tuntia.

Elokuvan ohjaajan Lous Leterrierin sanojen mukaan hän ei halua jättää näyttämättä faneille mitään ja haluaa lisätä Blu-ray-versioon kaiken kuvatun materiaalin. Alunperin elokuvan pääosaa näyttelevä Edward Norton oli nyrpiintynyt elokuvan saamista leikkauksista lopulliseen teatteriversioon.

Itselläni herää ensimmäisenä tuntemuksena, että onneksi kävin katsomassa “The Happening” -elokuvan teatterissa, enkä tuota Hulkia, koska nyt voi sitten odotella Blu-ray-versiota. Toisaalta mieleen herää kysymys onko kolmen tunnin Hulk-pätkä jo hieman liiankin pitkä. Eiköhän tuo kulu sitten paremmin kotisohvalla kuin teatterin tuoleilla.

Linkit

5 thoughts on “Incredible Hulk saa Blu-ray-julkaisussa 70 minuuttia lisämateriaalia”

  1. Kiitos vinkistä. Se tulee pahasti aina kun jutun tallentaa ensimmäisen kerran eikä valitse mitään kategoriaa. Itse en huomannut sitä poistaa kun julkaisin tämän Erikin kirjoittaman jutun.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *