Pikakilpailu – 1Gt luottokorttimuisti

Lehdistötilaisuuksissa saa kaikenlaista mukavaa pikkutarviketta ja tällä kertaa BenQ oli laittanut omat oheismateriaalinsa luottokortin näköiseen muistikorttiin. Muistikortin kapasiteetti on 1 Gt ja se on tarpeeksi ohut mahtuakseen hyvin lompakon korteille varattuun taskuun. USB-liitinkin on kätevästi suojattu ja USB-tikku on helppo painaa ulos kortista ja liittää tietokoneeseen.

Koska itse en tarvitse montaa muistikorttia, laitan tämän kappaleen yhdelle onnekkaalle lukijalle palkinnoksi. Arvontaan otan mukaan vain kymmenen ensimmäistä kommentoijaa tähän uutiseen, joten laita nopeasti oma kommenttisi tämän uutisen yhteyteen, niin olet mukana arvonnassa. Voittajan arvon random.org sivulla ja otan yhteyttä voittajaan kommentissa syötettyyn sähköpostiin.

Onnea kisaan!

BenQ muistikortti BenQ muistikortti BenQ muistikortti

Arvonta

Kymmenen osallistujaa tuli aika nopeasti täyteen tähän arvontaan ja kaikki kymmenen ensimmäistä kommenttia kelpuutetaan mukaan arvontaan. Kuten edellisessäkin kilpailussa laitoin tarvittavat luvut random.org-sivustoon ja sieltä sain arvottua voittajakommentin numeron. Pidemmittä puheitta tässä kuvat arvonnasta ja voittaja kommentin numero.

BenQ muistikortti arvonta BenQ muistikortti arvonta tulos

Onnea voittajalle eli kommentti numero yhdeksän kirjoittajalle!

Otan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen, joka voittajakommentissa oli syötettynä ja kyselen osoitteen, johon voin tämän luottokorttimuistin lähettää. Jos haluatte jatkossa mukaan tällaisiin pikakilpailuihin, niin suosittelen että haette tekniikanihmelapsi.com:n RSS-syötteen omaan RSS-lukijaan tai vaikka iGooglen etusivulle.

23 thoughts on “Pikakilpailu – 1Gt luottokorttimuisti”

 1. Jaahas, koska palkinto arvotaan oikeasti random menetelmällä niin täytyyhän sitä sitten osallistua. :d

  Liekkö tälläisiä muuten myynnissä, jos joku oikeasti sellaisen haluaisi ostaa. Ainakin minulla ja yleensä tuntemillani usb-muistitikun käyttäjillä on pahin ongelma, että miten sitä pientä muistitikkua kulettaan ja minne se taas jäi.

 2. Noo.. Olisit nyt voinut vaikka ensimmäiset 30 kommenttia ottaa arvontaan mukaan! =)

  Mut varmaan ihan kätevä tuommoinen kortti jos sujahtaa lompakkoon kivasti.

 3. Arvonta suoritettu. Onnea JoniR! Laitoin sinulle sähköpostia. Toivottavasti osoite oli oikein kommentissa.

  En ole itse näitä nähnyt kyllä myynnissä missään, mutta voin kysäistä mistä BenQ näitä on tilannut.

  Ehkä ensi kerralla otan enemmän kommentteja mukaan kilpailuun tai sitten keksin taas ihan uudet säännöt osallistumiseen. Parhaiten olet mukana kun seurailet mitä täällä tapahtuu 😉

 4. Kyllä oli toimiva osoite. Seurailen tätä blogia sen verran ahkerasti RSS-syötteen avulla, joten olisin huomannut jos emailia ei olisi tullut. 😉

 5. Sami, voisit järjestää lisää tällaisia pikkukilpailuja. Itse seurailen tätä FEEDiä selaimen avulla (Firefox 3)… 😆 Mutta on sekin syötteen tilaamista, ei käytännöllisintä tosin.

 6. Joni Räsänen

  Moi,
  muistitikku saapui minulle tänään ja ajattelin nyt jotain sitten kirjoittaa.
  Kannettavassani on sivuilla kaksi usb paikkaa, jossa alempana hiiri ja ylempi varattu muistitikun käyttöön. Tikkua ei saa millään laitettua yhdellä kädellä paikalleen, mutta kaksin käsin kyllä onnistuu. Paikallaan ollessa kortti peittää melkein kokonaan shift ja ctrl näppäimet.
  Itse muistitikku on hyvin taipuvan kumin päässä joten kyllä tämän saa tungettua pienempäänkin paikkaan, silti olisi kätevämpi jos tuo tikku lähtisi kokonaan irti tuosta kortista. Kortti voisi olla vaan siis pelkkä suoja(joka sitten kuitenki joskus häviäisi).
  Takana olevaan usb-porttiin kortti on liian leveä ja samaan suuntaan kaartuva verkkokaapeli vääntää tikun vinoon ja katkoo kontaktia.
  Kuitenkin “korttitikku” ajaa asiansa siinä mihin se on suunniteltu eli toimimaan väliaikaisena tallennuspaikkana tai tiedostojen siirrossa ja se kulkee huomaamattomasti mukana.
  -Joni

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *