Testissä Fujitsu-Siemens Scaleo Pi 2666

Fujitstu-Siemens Scaleo Pi 2666 ledit edessä

Eilen saapui testipöydälle mielenkiintoinen valmispaketti Fujitsu-Siemensiltä mallimerkinnältään Scaleo Pi2666-30P. Alle tuhannen euron pelikone, jonka sisältä löytyy semmoisia osia kuten Intel Core 2 Quad Q6600, GeForce 8800GT 512Mt, 3Gt muistia, 500 Gt kovalevy ja Windows Vista Home Premium esiasennettuna. Tuollaista pakettia olisi tarkoitus tässä parin viikon aikana testailla tarkemmin ja katsoa miten hyvin se pyörittää uusimpia pelejä ja testiohjelmia. Hinta ei ainakaan ole paha neliydinprosessorilla varustetusta pelikoneesta.

Testiä on tulossa ainakin Call Of Duty 4, Unreal Tournament III ja Crysis -peleillä sekä tietysti eri 3DMark versioilla. Olisi mukava kuulla mitä muuta te haluaisitte tällä koneella testattavan tai mitkä testiohjelmat olisi hyviä tämmöisen paketin testaamiseen. Pikaisella kokeilulla Call Of Duty 4 -peli pyöri hyvin 1920×1200 resoluutiolla ja oli oikein mukavan näköinen 24″ Fujitsu-Siemens Scaleoview L24W-2 -näytöltä. Alla vielä pikainen kuvagalleria koneesta. Tarkempi analyysi koneen sisuksista tulossa myöhemmin. Laittakaa kommenttia, jos haluatte tietää koneesta jotain, niin voin selvittää ja testailla sitä näiden parin viikon aikana.

Kuvagalleria

Fujitstu-Siemens Scaleo Pi 2666 Fujitstu-Siemens Scaleo Pi 2666 Fujitstu-Siemens Scaleo Pi 2666 Fujitstu-Siemens Scaleo Pi 2666 liitännät Fujitstu-Siemens Scaleo Pi 2666 sisältä

Muut tämän artikkelisarjan kirjoitukset

6 thoughts on “Testissä Fujitsu-Siemens Scaleo Pi 2666”

 1. Moi, mielenkiintoinen kone. Minua kiinnostaisi tietää enemmän noista Fujitsun konepaketeista kotelo, ja sen laatu, kuinka on ilmankierto suunniteltu, kuinka esim kovalevyjen kiinnitys on toteutettu (erillinen kelkka, suoraan kiinni, onko kumiläpyköitä resonanssieristeenä jne.) ja muutenkin kotelon äänentaso ja yleisilme koko koneesta (tämähän on tietenkin mielipideasia).

  Myös kiinnostaa tietää minkälaiset multimediaominaisuudet löytyy koneesta, eli tietenkin parhaimmassa tapauksessa koneen saa televisioon/vahvistimeen hdmi:llä kiinni äänien kanssa, eli olisi erittäin mielenkiintoista kuulla, miten on fujitsussa ratkaistu äänenvienti (digitaalisena mieluiten, kuvista päätellen ei ainakaan löydy s/pdiffiä coaxiaalisena tai optisena) vahvistimeen, myös testejä, että kuinka helposti se myös onnistuisi olisin kiinnostunut kuulemaan.

  -Matti

 2. Minua kiinnostaisi tehokkuus internet- sekä pelikäytössä ja muutenkin haluaisin lukea tietokoneen ominaisuuksista ja mielipiteitä siitä, että mitkä ovat hyviä ja mitkä ei.

  Tietysti tuulettimen hurina ja muutenkin tuulettimen toiminta kiinnostaa ja tieto, selviytyykö tietokone raskaista tietokoneohjelmista ja miten nopeasti koneen käyttö näin muuten sujuu.

 3. Ei niinkään pelaaminen kiinnosta vaan miten soveltuu grafiikkaan?

  Eli 2D/3D nopeus + muu hyöty sekä mikä on koneen käyntiääni? =)

  Pakettikonetta en itse ikinä tule ostamaan ja mitä todennäköisemmin seuraava kone ei myöskään PC tule olemaan. Onpahan sinulle jotain tekemistä sen kanssa siellä ja varmasti monipuolinen testaus mielyttää monia lukijoita! =)

 4. Pingback: Xbox 360:n käyttö LCD-monitorissa ja tietokonekaiuttimilla | tekniikanihmelapsi.com

 5. Pingback: Scaleo Pi 2666-30P testit ja tulokset | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *