Kotimaiset artikkelit helmi- ja maaliskuulta

Helmikuun kotimaiset tietokoneartikkelit jäi mainitsematta, joten laitetaan tällä kertaa kahden kuukauden edestä linkkejä kotimaisiin sivustoihin. Murossa mielenkiintoisia katsauksia mm. Raidsonic multimediasoittimeen, Intel Core 2 Duo E8500 -prosessoriin ja erittäin kattava prosessorijäähdytinvertailu. Murossa ja mato78.com:ssa näytti vierailleen sama Intelin Skulltrail paketti. Muutenkin mato78.com on hyvin saanut artikkeleita ulos tänä vuonna ja parilta viime kuukaudelta itseäni eniten kiinnostivat EVGA:n HTPC-emolevy ja siihen kytketty Intel Celeron E12100 prosessori kirjoitus sekä Pioneerin sisäinen Blu-ray-asema. Myös RAID-opas kannattaa lukaista läpi, jossa on mukavan simppelisti käyty kaikki eri RAID vaihtoehdot läpi.

Itse käytän omassa koneessani tällä hetkellä RAID-0 levyjä Windowsille ja ohjelmille sekä RAID-1 levyjä tietovarastolle. Aivan ongelmitta ei oma kokoonpanoni ole asentunut, mutta toistaiseksi kaikki on toiminut kuten pitää. Uutena tulokkaana linkkilistalle pääsi uusi mobiiliblogi.com sivusto Sony Ericsson W880i Walkman artikkelillaan.

Mitä mieltä olette tällaisista linkkilistoista? Ovatko ne tarpeellisia ollenkaan vai käyttekö kuitenkin lukemassa kaikki nämä artikkelit näistä mainituista sivuista? Olisiko parempi ehkä tehdä mielenkiintoisimmista artikkeleista oma uutinen, kun ne on julkaistu vai onko tällainen isompi linkkilista tarpeellinen ja kätevä teidän mielestä? Itse käyn nämä linkitetyt artikkelit kyllä lukemassa läpi, joten laittakaa kommenttia näettekö te tarpeelliseksi linkittää niihin täällä.

tekniikanihmelapsi.com

muropaketti.com

mato78.com

skenegroup.net

metku.net

mobiiliblogi.com

3 thoughts on “Kotimaiset artikkelit helmi- ja maaliskuulta”

  1. Itse en tykkää yhtään artikkelissa olevasta linkkisadosta. Neutraali linkkien määrä “artikkelin loppuun” on mielestäni 5.

    Enemmänkin loisin oman linkkilistan artikkeleille staattisien sivujen puolelle tässä tapauksessa mutta esimerkiksi tässä linkkisuositukset “artikkelin loppuun” ovat omaan makuuni turhan valtavat.

  2. No jaa. Tässähän kuitenkin on kyseessä tekniikkaan liittyvien suomalaisten artikkelien yhteenvedosta. Tuskinpa minkäänlaista järkevää yhteenvetoa saisi toteutettua viidellä linkillä.

    Kunnioitettava määrä artikkeleita kuitenkin liikkuu suomiskenessä.

  3. Itse pidän tuollaisesta listasta, ei kaikkea ehdi käydä katsomassa, joten tuosta voi huomata jotain uutta. Ja nopeasti listoista pitämätön tuon kohdan ohittaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *