Band of Brothers ja muita julkistuksia Blu-Raylle

Band Of Brothers boksi

Viime ajat ovat olleet erittäin mielenkiintoisia seuraavan sukupolven median ratkettua Blu-Ray-levyn eduksi. Tällä hetkellä suurin kysymys onkin tuleeko Blu-Ray korvaamaan tämän hetkisen DVD-median ja kuinka nopeasti. On erittäin todennäköistä, että DVD tulee pysymään Blu-Ray-levyn kanssa vielä pitkään, mutta vaihdos voi olla hyvinkin nopea. Huonoimmassa tapauksessa Blu-Ray jää massoille vieraaksi hifistien leluksi ja ei saavuta ikinä sitä statusta mitä DVD nauttii tällä hetkellä. Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä sillä uusia Blu-Ray julkistuksia tulee päivittäin ja tämän hetken isoin julkistus on ollut eeppinen toisen maailmansodan Band of Brothers, tuttavallisemmin BoB ja Suomessa Taistelutoverit. BoB on myös saamassa jatkoa 10-jaksoisena minisarjana nimeltä The Pacific, jonka tuottajina jatkavat Steven Spielberg ja Tom Hanks.

Itse olen jo pitkään odotellut eri sarjojen kausilaatikoiden kanssa. DVD-versioita ei ole tullut ostettua, koska haluaisin nauttia sarjoista HD-laatuista materiaalia. Nyt kun BoB on julkaistu Blu-Ray levylle voi toivottavasti todeta, että odottelu on ohi ja julkaisuja tulisi vielä lisää.

Viime viikoilla on tullut muitakin Blu-Ray julkaisuja elokuvien muodossa. Mielenkiintoisimpia julkaisuja ovat mm. V for Vendetta, Dark City, Men in Black, Jessica Alban The Eye ja Jumper. Lisäksi julkaistujen uutuuksien joukkoon kuuluu vanhoja elokuvia, kuten kolme lännenelokuvaa: The Professionals (Saalistajat, 1966), The Missing (Kadoksissa, 2003) ja Broken Trail (2006).

Tämän artikkelin on kirjoittanut Erik, joka täydentää uutisointia teräväpiirtotekniikoiden ja -elokuvien osalta tekniikaihmelapsi.com:ssa. Jos sinä haluaisit tuoda omaa tietämystäsi esille tällä sivustolla uutisten tai artikkeleiden muodossa, ota yhteyttä palautelomakkeella.

Linkit

9 thoughts on “Band of Brothers ja muita julkistuksia Blu-Raylle”

  1. “Nyt kun BoB on julkaistu Blu-Ray levylle voi toivottavasti todeta, että odottelu on ohi ja julkaisuja tulisi vielä lisää.” Ei kyllä ole vielä julkaistu. Julkaisusta on vasta puhutta, että se tulee tapahtumaan syksyllä 2008. Jossakin kaupoissa tätä voi jo ennakkotilata ja siellä julkaisupäiväksi on ilmoitettu 10.11

  2. Äh noh piti minun lisätä muutakin. Se on julkaistu/julkistettu eli julkiseen tietoon tuotu.

    Julkaisupäivästä en osaa sinänsä mitään sanoa, Englantilainen vastinehan tuolla myyntiintulolle olisi releasedate.

    Varmaankin enemmänkin siis myyntiintulopäivä.

  3. Menee vaikeeksi siinä vaiheessa kun publication ja release on suomessa kummatkin julkaisu.

  4. Pingback: Band Of Brothers Blu-ray box julkaisu 11.12.2008 | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *