Kaikki South Parkin jaksot katsottavana netissä ilmaiseksi ja laillisesti

South Park Craig

Comedy Central on julkaissut kaikki South Park jaksot nettiin ilmaiseksi. Jaksot pääsee katsomaan streamattuna South Park Studiosin nettisivuilta. Jaksoissa on mainoksia joita ei voi kelata, mutta streamin laatu on erittäin hyvä. Jaksoissa näyttää olevan kolme “mainoskatkoa”, joiden yli ja niiden aikana ei voi kelata, mutta mainoksien välillä kelaaminen onnistuu.

Selaimessa kuvan saa melkein koko ruudun kokoiseksi, kun käyttää selaimen fullscreen-toimintoa. IE:ssä, Operassa ja Firefoxissa selaimen saa koko ruudun kokoiseksi ilman toimintopalkkeja painamalla F11-näppäintä. Loistava veto Comedy Centralilta ja toivottavasti näemme jatkossa enemmän tällaisia nettijakeluita myös muiden sarjojen osalta. Jaksot tulevat nettiin parin viikon viiveellä.

Linkit

3 thoughts on “Kaikki South Parkin jaksot katsottavana netissä ilmaiseksi ja laillisesti”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *