Katso PlusTV:tä täysin ilmaiseksi kaksi viikkoa

MTV3 MAX logo Sub Juniori logo

PlusTV:llä alkoi tänään viikon kestävä kampanja (nyt jo loppunut), jossa antennitaloudet voivat tilata kahden viikon katseluoikeuden täysin veloituksetta ja sitoumuksetta. Itse laitoin katselukortin samantien tilaukseen ja kun viimeksi kolmen päivän ilmaisen katselujakson aikana riitti Topfieldin kovalevyn siivoaminen, niin tällä kertaa täytyy varmaan ottaa jo varmuuskopioita tietokoneelle USB-piuhan välityksellä.

Jotta saat PlusTV-paketin näkymään, tarvitset vain antenniverkon (DVB-T) digiboksin, jossa on Conax-kortinlukija. Kahden viikon ilmainen katseluoikeus päättyy automaattisesti ja sitä voi jatkaa erillisellä tilauksella. Kortin voi pitää itsellään veloituksetta ja sen voi aktivoida myöhemmin uudestaan, jos haluaa tilata
Plustv-paketin, kannattaa katsoa tarjouksia.info sivulta uusin tarjous.

PlusTV-paketissa tulee mukana seuraavat kanavat. Uudella kanavapaikalla 23 näytetään uuden MTV3 AVA:n ohjelmia maanantaista perjantaihin ja viikonloppuisin kaksi elokuvaa.

 • MTV3 MAX
 • MTV3 Fakta
 • Sub Leffa
 • Sub Juniori
 • URHEILU+KANAVA
 • 23 Elokuvia ja sarjoja
 • SVT Europa
 • Nickelodeon
 • Music Television
 • Eurosport
 • Discovery Channel
 • DIGIVIIHDE

10 thoughts on “Katso PlusTV:tä täysin ilmaiseksi kaksi viikkoa”

 1. Hieman häiritsee tuo otsikosta löytyvä maininta kahdesta viikosta, kun jutussa itsessään puhutaan viikosta kuten PlusTV:n sivuillakin. Muuta viilaamista ei 🙂 Upeat sivut, selkeä ja toimiva ulkoasu, kiitos 🙂

 2. Kiitos palautteista.

  Kyllä tuon PlusTV:n katseluoikeuden saa kahdeksi viikoksi, mutta tämä tilaus pitää tehdä tämän viikon aikana. Eli tämä tarjous kahden viikon katseluoikeudesta on voimassa vain tämän viikon.

 3. Sami, mun blogi on nyt WP 2.3.3 (tosin vielä kesken mutta näkyy jo, virheilmoituksia korjaillaan illan aikana. Näyttää mahtavalta ja kaikki tärkeä tieto säilynyt.

  Nyt on kysymys: Sinun kojelaudassa: There are currently 112 posts and 1,377 comments, contained within 22 categories and 71 tags.

  Mitä on tagit? Viestien kirjoituksessa näitä on mahdollista lisätä mutta mitä varten ne tulisi lisätä? Ketä ne hyödyttävät ja mitä hyötyä niistä ylipäänsä on?

 4. Tageja voi laittaa kirjoituksien yhteyteen ja ne kertovat vapaasti mitä aiheita kirjoituksissa sivuutetaan. Joissakin blogeissa ja muissakin sivustoissa on käytössä tag cloud -linkit, josta näkee sanan koon mukaan mitä tagia on käytetty useimmiten blogissa. Omassa wordpress teemassani en tuollaista käytä, mutta esimerkiksi technoratin sivuilla voi käydä katsomassa mitä tageja olen tässä blogissa käyttänyt eniten.

  http://technorati.com/blogs/tekniikanihmelapsi.com

  Aina en ole muistanut tageja syöttää kirjoituksiin, mutta eniten olen käyttänyt tietokoneet ja kotiteatteri -tageja. Näkyvät siis suurempana tekstinä Top Tags -listassa.

  Hyvä esimerkki tageista löytyy myös Flickr:stä, josta näkee suosituimmat käytetyt tagit kuvissa ja tagia klikkaamalla pääsee sen tyyppisiä kuvia selaamaan.

  http://www.flickr.com/photos/tags

 5. jyri, Se onkin olllut mulla hyvin kauan mietityttänyt..
  Miksi ohjelmat ei sponsoroida lisää mainoksilla, niin ei tartte kerätä rahat katsojilta?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *