Batman Begins elokuvasta Blu-ray-versio

Batman Begins -juliste

Blu-ray vastaan HD DVD -sodan ikävin puoli oli ehdottomasti vain toiselle formaatille yksinomaan tulevat elokuvat. Näitä elokuvia oli mm. Paramountin Transformers ja Warner Brothersin Batman Begins. Tilanne muuttui HD DVD -leirin lopettaessa pelin ja elokuvastudioiden siirtyessä Blu-ray-leiriin.

Warner Brothers on nyt julkaisemassa seuraavan Batman-elokuvan aikoihin Batman Begins -elokuvan Blu-ray-versiota. Batman Begins Blu-ray-versio julkaistaan yhdysvalloissa 8. elokuuta kahtena eri versiona, yhden levyn normaalina versiona ja keräilijäversiona. Euroopan julkaisusta ei ole tällä hetkellä tietoa, mutta olettaa voisi, että se julkaistaisiin suunnilleen samoihin aikoihin ennen The Dark Knight -elokuvan Suomen ensi-iltaa 28. elokuuta.

Odotettavaksi jää tuleeko muitakin HD DVD -yksinoikeudella julkaistuja elokuvia Blu-raylle. Henkilökohtaisesti odottelen ainakin Transformersia Paramountilta.

Linkit

1 thought on “Batman Begins elokuvasta Blu-ray-versio”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *